Witam!
Mam do wszystkich forumowiczów pytanie czy może znacie jeszcze kogoś kto odblokowuje blackberry 9650 prócz DM3. Ponieważ pisałem do nich ale zero odzewu z ich strony i w Częstochowie i w Krakowie;/ Zakupiłem ten fonik ze stanów i okazało się że nie pojawia się miep2 do wpisania kodu czyli najprawdopodobniej ktoś już wykorzystał wszystkie szanse;/ próbowałem nawet resetować go za pomocą room bootera ale on działa chyba tylko ze starszymi modelami;(
Dostałem BB z softem 5.0 - tam z tego co pamiętam mozna było wejsc w opcje (takie jak na wszystkich instrukcjach). Jednak ja chciałem byc "lepszy" i zamiast czekac za kodem odblokowujacym od elmika, wgrałem sobie najnowszy soft 6. teraz nie umiem wejsc do tych opcji zaawansowanych.. Jak mam zrobić to zdejmowanie simlocka przy tym sofcie
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub PIN!!!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
7290 Najlepszy z Najlepszych 4.0.2.35 chwilowo odpoczywa
PLAYBOOK 32GB 2.0.0.7971
BOLD 9900 7.1.0.205BIS T-Mobile
TORCH 9800 6.0.0.600 BIS T-MobileBOLD 9780 black 6.0.0.723 backup, white 6.0.0.576 BIS T-Mobile
BOLD 9650 6.0.0.280 na testach
9000>9520>9700>9100>9810>9860 sprzedane
Witam wszystkich serdecznie...mam mały problem, a mianowicie kupiłem torch 9800 przywiezionego z USA, po IMEI'u sprawdziłem kod MEP (wygenerował mi go jakiś tam programik) wszedłem na stronkę simlock.pl i kupiłem usługę ściagniecia simlock'a...postępowałem zgodnie z instrukcją i wszystko ok, do momentu wpisania kodu...wyskakuje info. "błędny kod" :/ nie wiem co mam z tym zrobić, boje się zblokowania telefonu na stałe...proszę o pomoc
Pzdr. Adrian
@Adrian zablokowac nie zablokujesz, ale napisz do simlock.pl ze masz problem z kodem zeby wygenerowali Ci jeszcze raz bo nie malo tam za to zaplaciles, co Cie sklonilo?Tu na forum sciagaja za free, w bbsklepie masz taniej bo 30 zl na allego masz jeszcze taniej, a u mnie za 5 zl masz po IMEIu i PRD nie musisz nawet zczytywac MEPu zajzyj na moj blog jak nic noe zalatwisz z simlock.pl... Pozdrawiam
Teraz to jużx chyba dupa zbita, bo MEP mam "0"ajutoooo, a do nich napiszę na 100% bo wpisałem kod taki jak dostałem.
witam. mam zajebi.... problem. nabylem ostatnio black berry 8520 curve i chcialem sciagnac simlocka z niego. zamowilem kod przez neta bo nie moglem w zaden sposob tego MEP-a miec. program sciagnalem ale nic zupelnie sie nie dziala tak smo krok po kroku robilem i nica zamowilem kod z PRD pozniej tam jest napisane jak to zrobic i jak juz jestem by wpisac MEPT to nic sie nie dzieje wogole tak jakby mial jakas blokade. ludzie pomocy