Witam serdecznie.
Koledzy otrzymałem kod do engenering screen czy może ktoś mi napisać gdzie mam go wpisac aby wywołać "engenering screen"
Witam serdecznie.
Koledzy otrzymałem kod do engenering screen czy może ktoś mi napisać gdzie mam go wpisac aby wywołać "engenering screen"
Alt+Shift+H na ekranie głównym i wpisać ten kod (nie będzie się wyświetlał, ale jeśli wprowadzisz poprawnie to przejdzie dalej).
Przy czym ten kod jest generowany na podstawie m.in czasu działania urządzenia (uptime), więc jeśli zamknąłeś ekran Help Me przed wpisaniem kodu, a po jego wygenerowaniu to nie będzie działał.
czyli musze najpierw otworzyc nastepnie wygenerowac kod, wpisac go i dopiero potem moge zamknac okno.
Tak jak zrozumiałem to jeśli wczesniej zamknąłem okno i potem ponownie otworzyłem to kod nie będzie działal?
Oki dziekuję bardzo za odpowiedź czyli muszę wygenerowac kod ponownie nie zamykając okna.
Ostatnio edytowane przez waldemarz ; 25-05-10 o 19:11
Możesz je zminimalizować czerwoną słuchawką, ale jeśli je zamkniesz (przycisk ESC) to zmieni się wspomniany uptime i po ponownym otwarciu ekrany HelpMe! kod nie będzie już działał.
Po wpisaniu kodu na tym ekranie automatycznie przeniesie Cię do ES.
Dzięki serdeczne za pomoc.
Wszedłem do ES i miałem nadzieję, że tutaj zmienię w swoim BB "my number" ale widzę że tu nic nie zdziałam.
Ten moj BB 9630 jest jakiś pechowy. Walczę z tym "my number" i nici.
Starałem sie o mslcode i też nic z tego nie wyszło.
Mówiono mi że tutaj za pomocą ES moge to zrobić i też nie dało rady. Wyczerpałem wszelkie mozliwości.