CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC Z KAD(=skąd) MOZNA SCIAGNAC PROGRAM (np jak NOKIA PC DLA NOKI) ZEBYM MOJ TELEFON BLACKBERRY 7290 MIAL TEZ TAKI PROGRAMIK
edit @ ruli
edit @porhinio
CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC Z KAD(=skąd) MOZNA SCIAGNAC PROGRAM (np jak NOKIA PC DLA NOKI) ZEBYM MOJ TELEFON BLACKBERRY 7290 MIAL TEZ TAKI PROGRAMIK
edit @ ruli
edit @porhinio
Witam.
O ile się nie mylę to Nokia PC służy do łączenia telefonu z komputerem czy tak? Jeżeli się nie mylęto w przypadku Blackberry jest to program Desktop Menager - najnowsza wersja jest do ściągnięcia ze strony producenta za darmo.
Pozdrawiam
Genasoo, chyba zapomniałeś caps locka wyłączyć przed pisaniem posta!!
Przeczytaj sobie FAQ przed zadawaniem tego typu pytań, tam wszystko masz.
EDIT:
hahahaha, Ruli rozbroiłeś mnie tą fotką![]()
Blackberry 8110
Sam próbowałem ściągnąć DM z ichniej strony i myślałem, że białej gorączki prędzej dostanę. Dlatego polecam ściągnięcie tego programu z sieci torrent: --> [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - ściąga się szybko i bezboleśnie. Sam cały czas seeduję DM, więc ze źródłem problemu nie będzie.Napisał Noko83
Tak przy okazji: Czy jest szanownym wyjadaczom znany jakikolwiek zamiennik dla tego wk...., znaczy irytującego Roxio Media Managera???
Bo mnie do szewskiej pasji doprowadza jego "funkcjonalność".
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
Z tego, co napisałeś wynika, że nie da się inaczej wgrać czegokolwiek z mediów na 7290.Napisał RBuzz
Czy z tego...
...mam rozumieć, że jednak może istnieć inny program, który zastąpiłby MM i korelowałby z 7290?Napisał RBuzz
Jak dla 7290 - szczerze wątpię, pytanie było jak najbardziej ogólne. W swojskich warunkach wgrywanie mediów do 7290 nie jest juz takim problemem, wystarczy BIS w Orange i podstawowe umiejętności webmasterskie...Napisał astaldohil
![]()
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
genasoo, Jeszcze raz napiszesz z Capsem to dostaniesz pstryczka w nos, to po pierwsze a po drugie na wszsytkie swoje pytania znajdziesz odpowiedź w FAQ.Wystarczy zajrzeć.