Untitled 1

Biały Bold 9900

Zobacz wyniki ankiety: Integracja BlackBerryForum z BBNews

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

40 86.96%
  • Nie

6 13.04%
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37
    VIP - patrzy i czuwa Avatar krzychup
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    28135BF3
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Cytat Napisał Dziadek Zobacz post
    Bardziej martwi mnie fakt,że nikt nie nawiązał do tego co napisałem o wsparciu dla rozwoju serwisu. Umiemy tylko kłapać dziobem?
    Ooooo, wypraszam sobie! Ja nawiazalem w poscie #14, na co rownie konstruktywnie odpowiedzial swoja propozycja [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] w poscie #17
    Apartamenty na Starym Miescie w Krakowie - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

BB 9900, BIS Orange, OS 7.1.0.402
    BB 9000,
    OS 5.0.0.1079
    BB 9700, BIS Orange, OS 5.0.0.979

7290/8900/9000/9650/9700/9810/9900

Moj chomik: krzychup2010

Zaawansowany Avatar robert77
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    -
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    -

Domyślnie

Z pewną taką nieśmiałością pozwolę sobie zabrać głos w tak szacownym gronie i napiszę, że tak pomysł mi się podoba (podoba mi się również strona crackberry, chociaż za wcześnie by mówić że "nasze" rozwiązanie będzie w jakimś stopniu analogiczne).

Moderator Avatar zmoka
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Myślenice
    PIN
    2320bc10
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    7.1.0.267

Domyślnie

Jestem jak najbardziej za integracją, myślę że powstanie globalnego portalu z informacjami, ciekawostkami i forum dotyczącego BB jest jak najbardziej wskazane. Wystarczy przejrzeć setki postów na tym forum z których wynika że ludzie poszukują informacji po portalach zagranicznych nie mając pojęcia że istnieje BBNews i to całkowicie po polsku.
    Co do propozycji Dziadka powiem tak, są portale gdzie żeby zarejestrować się na forum wymagana jest opłata i to co rok, nie są to wielkie kwoty ale pozwalają na utrzymanie forum. Sam udzielam się na jednym z takich for i nie widzę w tym nic złego że trzeba było zrobić wpłatę, z zrozumiałych względów gdyby to forum zajmowało się tematyką gdzie co rusz jest inne forum o takiej samej tematyce (nokia ble, nokia bla, symbianos etc to takowa opłata mogłaby być przysłowiowym nożem w plecy ale w przypadku BB i tego forum to uważam że ktoś kto potrzebuje informacji bądź będzie chciał się pochwalić swoją wiedzą i tak zapłaci ponieważ jest to najlepsze i największe forum traktujące o BB w języku polskim.

VIP - patrzy i czuwa Avatar krzychup
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    28135BF3
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Cytat Napisał zmoka Zobacz post
    Co do propozycji Dziadka powiem tak, są portale gdzie żeby zarejestrować się na forum wymagana jest opłata i to co rok, nie są to wielkie kwoty ale pozwalają na utrzymanie forum. Sam udzielam się na jednym z takich for i nie widzę w tym nic złego że trzeba było zrobić wpłatę, z zrozumiałych względów gdyby to forum zajmowało się tematyką gdzie co rusz jest inne forum o takiej samej tematyce (nokia ble, nokia bla, symbianos etc to takowa opłata mogłaby być przysłowiowym nożem w plecy ale w przypadku BB i tego forum to uważam że ktoś kto potrzebuje informacji bądź będzie chciał się pochwalić swoją wiedzą i tak zapłaci ponieważ jest to najlepsze i największe forum traktujące o BB w języku polskim.
    Ales dal Dziadkowi range... u Ciebie jest juz BES Adminem jak Tweedle

Takie rozwiazanie - o jakim piszesz - ma chyba taka zalete, ze teoretycznie kilkaset osob zrzuca sie rocznie po - ja wiem?... 5 czy 10 zeta... o jakich kwotach w ogole nalezy mowic? - dzieki czemu mozna planowac przychod i inwestycje. Ma tez jednak wade - w moich oczach portal o charakterze samopomocowym dla kazdego - nie moze ograniczac dostepu tym, ktorzy nie chca czy nie moga zaplacic. To nie sklep. Poza tym coraz wiecej ludzi zna jezyk language i poradzi sobie z zagranicznymi forami na ktorych nie ma obowiazkowych oplat (np. wspomniane juz CB).

Mam mieszane uczucia. Chyba bardziej podobaja mi sie zrzutki celowe.
    Kiedy rejestrowalem sie na forum byl zywy temat skladki na WES2010, ktora akurat nie wypalila i to chyba nie pierwszy raz. Wtedy bylem nowy i nie czulem klimatu, dzisiaj bym sie dolozyl. Moze tak wlasnie musi byc, ze spolecznosc jest podtrzymywana przez elite
    Apartamenty na Starym Miescie w Krakowie - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

BB 9900, BIS Orange, OS 7.1.0.402
    BB 9000,
    OS 5.0.0.1079
    BB 9700, BIS Orange, OS 5.0.0.979

7290/8900/9000/9650/9700/9810/9900

Moj chomik: krzychup2010

Początkujący Avatar .szymik
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    PIN
    25E81BB2
    Model BlackBerry
    9780
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0.0.668

Domyślnie

moze nowy serwis powinien byc zrobiony podobnie do myapple.pl, linux.pl, czy benchmark.pl;
    wchodze poprzez adres np. bbnews (wg. mnie najlepiej pasujacy) i wszystko mam pod reka: sklep, nowosci oraz forum, ewenutalnie testy, porownania.
    myapple.pl to dobry przyklad jak to powinno wygladac

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Cytat Napisał .szymik Zobacz post
    myapple.pl to dobry przyklad jak to powinno wygladac
    Lubię myapple, ale po każdorazowym wejściu na stronę główną natłok informacji mnie trochę przeraża
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

Zaawansowany
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9780
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    6.0.0.668

Domyślnie

A mnie to obojętne czy portal jest zintegrowany czy nie.

Nie jestem fanem BlackBerry wogóle; lubię czytać fora o blackberry i cała reszte mnie nie interesuje. Oczywiście korzystam z terminala i uważam go za wyjątkowo przydatne narzędzie choć Android w niektórych wykonaniach (zwłaszcza Motorola) też jest ciekawy.
    Poza tym czytam fora o filmowaniu HD (filmuję i montuję), nurkowaniu (nie nurkuję) i edytorach audio (okazjonalnie coś posklejam). Czy te fora są zintegrowane w większe portale czy nie - nie ma dla mnie żadnego znaczenia.
    -----------
    był 8820/BES; był 9300/BIS (został w rodzinie); jest 9780/BIS