używam słuchawek z zestawu który był z BBNapisał mrkubix
używam słuchawek z zestawu który był z BBNapisał mrkubix
niewiem dlaczego ale gdy zainstalowałam nowy os nadal mam wszystko po angielsku w menu językji też nieda się nic zrobić dlaczego tak mam wie ktoś??
musisz zainstalować język polski do 4,5 z BB8100Napisał Hanabi
Pojawił się kolejny problem z tym softem może tylko na moim bb ale warto o tym napisac.
Po zmianie "melodi" w zakładce "telefon" jak i w zakładce "sms" nic nie słycahćLipa ktoś dzwoni a ty nic nie słyszysz
![]()
Czy ma ktoś taki problem
Edit:
Problem rozwiązany:
1. Robisz backup ustawień
2. Wgrywasz starszy soft niż 4.5 (BETA)
3. Ponownie wgrywasz 4.5 (BETA)
4. Przywracasz ustawienia
Zwykłe przeinstalowanie softu nic nie dało.
Może komuś się przyda.
Pozdrawiam
Może profil masz ustawiony na "cicho" albo "wibracje". Sorry za odpowiedź taką, ale czasami najciemniej jest pod latarnia![]()
Profil był ok![]()
Jak chcesz zmienic sobie dzwonek to rozwija ci się lista przykładowych utworów i jeśli zatrzymasz się na jakimś chwilkę to on automatycznie się odtwarza. Tak powinno być ale niestety u mnie tego zabrakło i lipa.
Teraz jest już ok.
czy w tym nowym os emaile w html sa w koncu wyswietlane tak samo jak na normalnym pececie? mowili wyraznie, ze ta opcja rowniez ma byc dodana...nie usmiecha placic mi sie sporych pieniedzy za Empowermimo ze program naprawde rewelacyjny. zreszta sprawdzcie sami
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Kolejny problem - przynajmniej wystepuj on u mnieNie mozna wyjsc z stanu oczekiwania "nacisnij wstecz aby wyjsc" - nie pomaga :/
To widocznie jeden z tych problemów który występuje na pojedynczych egzemplarzach![]()
Ja sie z tym nie spodkałem. Przynajmniej narazie![]()
za każdym razem gdy coś zainstaluje aplikacjie) usuwa mi język polski.