A może skórka nie była pod twoją wersję systemu ty masz np 4.2.1 a ona była pod 4.2.2?
A może skórka nie była pod twoją wersję systemu ty masz np 4.2.1 a ona była pod 4.2.2?
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] i [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
hmmm....całkiem możliwe, ściągnąłem plazmica 4.2.2
Czy ktoś może się pochwalić zrobioną skórką ?
Mam pytanie jak mozna tworzyc skorki typu ZEN??
Bo plazmic nie bardzo wiec co to jest;/
mozecie jakos pomoc?
BlackBerry 9800 TORCH AT&T + SanDisk 8 GB MicroSDHC
OS 6 Bundle 2647 (6.6.0.216)
BlackBerry PlayBook 32 GB
BlackBerry Tablet OS 1.0.7.2670
"...Pracuj mądrze, nie ciężko..."
A którą wersję Plazmic'a posiadasz, bo Plazmic CDK 4.2.2 posiada szablony ZEN oraz Today, właśnie się tym bawiłem i wychodzi extra.
Pozdrawiam
PIN:221116B4 (Orange)
8707v -> 8820 -> 9500 -> 9700 os6 obecnie
Siemka. ściągnąłem sobie ten program do robienia tematów dla BB ale podczas instalowania wyskoczyło że musze mieć Java Environment Developer, no to skoczyłem na stronkę BB ale musiałem wpisywać jakieś swoje dane etc. i ogólnie to powoli szło. No i zwracam się z prośbą o to, czy ktoś by wrzucił ten program (java) na rapidshare. Ewentualnie podajcie linka do jakiejś innej strony z tym programem.
PS: Java Developer to jest chyba co innego niż "standardowa" Java w kompie, tak?
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry Bold 9930
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Tyle to i ja wiem ale przecież napisałem że nie ze strony BB, każe mi się zalogować, a ja nawet nie mam u nich konta.
BlackBerry Bold 9930
Sory nie doczytałem,
Założenie konta to chwila a na przyszłość sie przyda
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
więc mówisz że to nie jest dla jakiś "biznesmenów"? i mogę spokojnie załozyć sobie konto? "bez zobowiązań"???
BlackBerry Bold 9930