WItam!mam problem z BB!sciągłem simlocka z BB i nie mam zasiegu!wszytsko jest dobrze oprcz tego ze po sciagnieciu siec jest nieaktywna i nie moge złapac zaisegu!!Pomocy!
WItam!mam problem z BB!sciągłem simlocka z BB i nie mam zasiegu!wszytsko jest dobrze oprcz tego ze po sciagnieciu siec jest nieaktywna i nie moge złapac zaisegu!!Pomocy!
A w menu masz włączoną sieć?
Turn wireless on/off lub po polsku włącz/wyłącz urządzenie bezprzewodowe?
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
zaraz sprawdze bo nie wiedziałem ze takie cos trzeba zrobic!Dziex!!i jeszcze jedno pytanko!!w BB 7100 chciałem sciagnac simlocka!!wpisuje mepd,pojawia sie wszystko tak jak powinno ale nie moge wpisac mep2/mepp2!jaka moze byc tego przyczyna?
dzieki za pomoc!!juz mam zasieg!!jeszcze tylko mi napisz jak wpisac te mepp2
A czy poprawnie 2 wpisujesz? tzn najpierw te strzałki w lewym dolnym rogu i wtedy przycisk z 2.
BlackBerry :
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Tak robie wszystko dobrze ale nie wiem dlaczego nie chce mi nieraz w to wejsc!!mam takich 50 telefonów i nie wszystkie chca mi wejsc
Hmm w sumie dziwne, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to może te w których nie wchodzi nie mają simlocka? Wiem banalne ale trzeba probować wszystkich możliwości.
BlackBerry :
No troche banalne ale w niektórych własnie juz nie było simlocka a w niektórych jest ale nie mozna wejsc!w innych znowu moge wejsc i wpisuje im kod sciagniety przez fourious i pisze ze code error please wait!
Wina softu raczej to nie jest, choć może jakieś starsze wersje miały problem z dostępem do pamięci niskiego poziomu i nie można ściągnąć sima, dla pewności może spróbuj zaktualizować soft, raczej nic nie da ale nie zaszkodzi spróbować.
BlackBerry :
i jeszcze mam jedno ppytanko!!wpisałem 3 razy kod na sima i zablowali mi siec! czy mozna w jakisw sposób odblokowac to zebym znowu miał 3 próby?