Witam przeszukalem forum ale nie znalazlem tego co chcialem znalazlem jedynie link do strony ery gdzie nie ma softu polskiego do BB. scgnolem nanowszy soft "7290E_PBrER4.1.0_rel556_PL1.8.0.154_A4.1.0.377_AW S" w wersji multilanguage ale nie posiada on jezyka polskiego posada jedynie jezyk angielski i tutaj zaczyna sie moje pytanie i prozba czy moze mi ktos podac link do jakiegos pakietu jezykowego w ktorym znajdzie sie jezyk polski i czy wogole jest cos takiego jezeli nie ma to prosil bym o podanie softu z jezykiem polskim na ktorym dziala mini opera 4.0 tylko nie odsylajcie mnie na strone ery bo tam nic nie ma;/ Dziekuje i pozdrawiam

Odpowiedź z cytatem
i pytanie wie moze ktos jak zrobic zeby dzialala opera na sofcie polskim czyli v4.0.0.219 bo na najnowszym z BB.com czyli v4.2.1.556 dziala bez problemy niestety nie posiada on jezyka polskiego wiec albo cieszymy sie z polskiego menu i ladnego skina od orange albo bawimy sie w serfowaonie po necie lecz bez polskiego menu! pytanie z mojej strony czy da sie jakos wyodrebnic polskie menu chodzi mi o sam jezyk tak zeby mozna bylo dograc go do nanowszego softu od BB.com?? czy umial by ktos to zrobic chyba ze ktos mi poda link na soft z polskim menu i dzialajaca na nim opera mini 4.0 byl bym bardzo wdzieczny!