Wybieranie owszem jak napisal Fism ale nie masz informacji kto dzwoni, jak w Nokii. Byc moze jest jakis zewnetrzny program do tego ale musisz dopytac bardziej doswiadczonych.
Co do historii polaczen z danym numerem to tak jak napisalem, mi poki co zarchiwizowalo max 150, ale sadze, ze ilosc "dopuszczalna" jest wieksza.
A ilosc polaczen ogolnie, po nacisnieciu zielonej sluchawki to 20 numerow.
Mam nadzieje, ze to co napisalem troche Ci pomoglo ?![]()
9700 na piątce
+
klasyka7290
Ja mam w dzienniku działań dla 1 kontaktu 784 odnalezione 'wydarzenia', z czego historia połączeń wyświetla 115 połączeń wykonanych/odebranych. Z tego co widzę, to historia może podlegać tym samym regułom co lista wiadomości, czyli czas przechowywania od 30 dni do nieskończoności, gdzie ja miałem ustawione na 30 dni i ostatni 'rejestr' pochodził z 24 marca.
Czyli informacja istotna dla kolegi Kiloffazerkne w swoje ustawienia...
9700 na piątce
+
klasyka7290
Aaaaaa...Kiloff, istotna sprawa dla Ciebie - W ustawieniach jest mozliwosc wybrania aby rejest polaczen znajdowal sie na liscie wiadomosci.Zielona sluchawka - menu - opcje - rejestr polaczen. Wybierasz co Ci odpowiada i wydaje mi sie, ze wowczas spokojnie zapisze kazda ilosc wykonanych/odebranych rozmow, uzalezniona tylko misjcem w terminalu. Mi przy tej opcji wrzuca okolo 400 po 5 dniach![]()
9700 na piątce
+
klasyka7290
dzieki za wyczerpujace odpowiedzi, bardzo mi pomoglo wybrac "jedynie sluszna droge:
te mozliwosci BB sa niezalezne od wyboru terminalu, we wszystkich jest tak samo bo to sprawa OS a nie sprzetu?
juz mocno przegladam oferty opow i allegro
8520 to jest moj wybor, a przy zmianie opa, czyli gdzies za rok wezme w abo 9700, no chyba ze Play sie wreszcie obudzi i bedzie chcial odrobic straty dajac super oferte.
Zasada jest taka, ze im nowszy OS tym lepsza funkcjonalnosc. Ale jak chcesz wybrac 8520 to masz w nim juz OSa 5 wiec bedziesz pewnie zadowolony.
9700 na piątce
+
klasyka7290
Faktycznie zle sie sie wyrazilemchodzilo mi oczywiscie o jego dostepnosc dla tego modelu. Dziekuje za czujnosc
![]()
9700 na piątce
+
klasyka7290