No to tyle już wiem, ale chciałbym jednak by działał jak już mam xd Wie ktoś co poradzić na to?
Nie chciałbyś usłyszeć.
Wiem,że można nie wiedzieć na początku jak zmienić soft, można nie wiedzieć ,że po rozładowaniu baterii BB bardzo długo wraca dożycia, można nie wiedzieć na początku jeszcze wielu innych rzeczy ale nie wiedzieć czy ma się oryginalną paletkę czy też jakiegoś zażółconego syfa jest poniżej wszelkiego poziomu.
Pokazujcie sobie dalej z wlochatym zdjęcia - życzę powodzenia w poszukiwaniu diody.
W każdym razie więcej pożytku by było jakbyście pokzaywali sobie gołe baby.
p.s. zauważ ,że w czacie na dole próbowałem ci pomóc... Niestey nie widziałem wtedy tego tematu...
COME ON YOU SPURS!!!
Nie bawię się w telefony za bardzo, nie znam się na tym. Jestem muzykiem więc to nie moja wina, że nie mam zielonego pojęcia na temat telefonów, a co dopiero takiego ustrojstwa jak BlackBerry, które mam pierwszy raz w rękach. Wydaje mi się, że powinno się w temacie pomagać, a nie próbować kompromitować Ty jednak wolisz oglądać zdjęcia z gołymi babami bo inaczej się nie potrafisz zadowolić niż pomóc, a co do czatu to nikt nie odpisywał przez chyba 10minut to zrezygnowałem i założyłem temat na forum. Osoby, które próbowały pomóc też kompromitujesz, więc po co w ogóle się odzywasz?!
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Ludzie, czy ja Wam coś zrobiłem? Chce się tylko dowiedzieć czy mogę normalnie naładować telefon !
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
andrealfus666, zrozum ,że nikt się nad tobą nie pastwi.
Ja nie jestem muzykiem ale rozpoznałbym ,że Gibson czy Fender ,którego mam kupić nie może mieć 8 strun tylko 6!!!!
A jeśli już sam doszedłeś ,że masz podróbę to skąd mamy wiedzieć jak ją naładować? Jedyne chińskie paletki jakie znam to te do tenisa stołowego.
COME ON YOU SPURS!!!
A ile zaplaciles za TO cos ??
Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem
Myslenie nie boli.....