BlackBerry Torch 9800 @ 6.0.0.723
BlackBerry Pearl 9105 @ 6.0.0.723
półżywy BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0) z BIS PLAY
PalmOne Treo 650
Wysyłkowa naprawa BB - software i drobny hardware.
Było: 7230, 7290, 8100, 8110, 8300, 8310, 8520, 8800, 8820, 9000, 9500, niektóre po kilka razy
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Nie pomagam na PW!
przesledzilem dzis setki stron z roznymi sposobami na przywrocenei mojego bb niestety nic nie pomaga, zrobilem w JL_cmder wipe na smaym koncu mrygnelo tylko na sekunde na czerwono i program powrocil do menu, klikajac opcje deviceinfo nie otwieraja mi sie zadne informacje o moim sprzecie czysty notatnik, event log tez nic. podczas instlacji OS zatrzymuje sie rzy łądowaniu oprogramowania w tym samym miejscu i nic dalej nie ruszy nie mam pojecia co jest.
po nie udanych wipach i roznego typu resetach nie mozna wgrac nowego oprogramowaniaoddal tel do goscia ktory na codzien naprawia różnego typu fony prowadzac serwis i stwierdzil ze padla w moim fonie pamiec
oddaje na gwarancje mam nadzieje ze naprawia w jej ramach
aktualizacja oprogramowania jest dozwolona prawda i nie przeszkadza w gwarancji? mam tez pytanko jezeli przed nie udanym wgraniem nowego oprogramowanai zdjalem simlocka kodem to po zmianie calego firmware wraca on z powrotem tak czy wykryja w serwisie ze nie bylo simlocka? kolega w serwisie robil jej wipa
Od kilku dni walczę z wifi w moim 8230 . Router zabezpieczony po MAC adresie , adres BB oczywiście wklepany .
Wifi nie działa , podczas diagnostyki pojawia się kod błędu W004 , stan : Nie można uzyskać dostępu do serwera DNS ?
Może ktoś poradzi ?
General socket error
Witam, w moim BB przy próbie wejścia w aplikację "BlackBerry App World", wyskakuje wspomniany błąd. Zdarza się, że uda się wejść do pierwszego poziomu aplikacji, ale jeśli chce wejść głębiej (szczegóły zaznaczonej aplikacji) błąd wyskakuje na 100%. Wynikiem tego błędu jest chyba również fakt, że nie zawsze mogę odpalić neta na BB, zarówno przez Blueconnect, jak również standardową przeglądarkę oraz mini operę. Szukałem rozwiązania na forum, zarówno w temacie błędów jak i FAQ, korzystałem także z szukajki oraz google, jedyne co znalazłem to wątki nt. temat w zagranicznych forach.
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.
Znalazłem rozwiązanie, było proste, wystarczyło zrobić reset wyjmując na kilka minut baterię![]()
Ostatnio edytowane przez freddy2424 ; 08-09-10 o 09:25
dzisiaj rano na ekranie mojego telefonu pojawila się ta informacja, nic z nim nie robiłam nie instalowałam zadnego opogramowania co robić ? wciskam reset uruchamia się ponownie i znów to samo. kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
Proponuję korzystać z wyszukiwarki. Nie tylko poruszasz problem, który był już omawiany, a dodatkowo zakładasz nowy wątek, zamiast dopytać w już istniejącym. Tym razem przeniosłem w odpowiednie miejsce, na dobry początek dla nowego użytkownika forum
Jednocześnie przypominam, że regulamin tego forum obowiązuje każdego użytkownika.
9900 - 7.1.0.205
PB32 - 2.0.0.3778
PB16 - 1.0.7.3312
9780 - 6.0.0.448
8520 - 5.0.0.1036
8820 - 4.5.0.187
9800, 8310 -> sprzedane
BIS T-Mobile
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Witam! Czy mógłbym uzyskać odpowiedź od szanownych forumowiczów co oznacza komunikat: Uncaught exception: java.lang. NullPointer Exception!
Komunikat ukazuje się każdorazowo po restarcie systemu.
pozdrawiam