Witam wszystkich! Mam pytanie... mam zamiar odkupić od kuzyna prawie nieużywanego BlackBerry 7920. Niestety kuzyn 'przepił' gdzieś pudełko z terminala a wraz z nim instrukcję i kabel usb (i jeszcze inna zawartość pudełka po za ładowarką). Z oprogramowaniem do PieCa nie będzie problemu - miał backup na komputerze ale nie wiem co z kablem. Z tego co pamiętam to BB ma gniazdo miniUSB (mogę się mylić ). I w związku z tym mam pytanie... czy terminal można synchronizować poprzez kabel miniUSB np. z MP3 albo telefonu
Tak telefon można ładować poprzez kabel mini usb używany do łączenia odtwarzaczy mp3 i aparatów cyfrowych, dzięki niemu także można łączyć telefon z komputerem.
Mam jeszcze jedno pytanie... Czy ladowarka do BlackBerry ma końcówkę miniUSB czy inną mam w domu ladowarke z Motoroli i Plusfona 401. Chcę wiedzieć czy w razie awarii oryginalnej ladowarki mogę używać zamiennika.
Ja też kupiłem 7290 przy okazji. Nie wiem jeszcze czy będę z niego korzystał, ale na razie chciałbym go odpalić.
Kupiłem sam telefon czy jak tutaj piszecie - terminal. Jedynie mam do niego kod zabezpieczający. Mam w domu kable miniUSB daltego próbuje go naładować, ale i tu mam pytanie: Czy każdy kabel ładuje tzn zasila?
Czy dam rade sam ściągnąć simlocka? [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Acha, i jak sie włącza ten telefon bo na razie go próbuje naładować.
Jak będzie wszystko sprawne a nie będzi mi pasować to go mogę sprzedać.