[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
BlackBerry 8310 Curve Hybrid v3.2 4.5.0.188/4.6.1.320/5.0.0.1077/6.0.0.344/357/407/600/7.0.0.100/182
BlackBerry 9520 na emeryturce
BlackBerry 9500 był...
właśnie sprawdziłem na własnej skórze ;p Instalacja bezproblemowa, trochę trwało bo pierwsze zainstalowałem 4.5.0.188 (miałem 174 i nie bylem pewien czy moge od razu zmiksowac hybryde i 188) i potem raz jeszcze instalacja z paczką z Hybrydy (wszystko BBsak).
Pełne uznanie za prace autora !
PS: Ma ktos moze wczesniejsza wersje WhatsApp? Moze tak pojdzie...
jak długo włączał się wam BB po zainstalowaniu hybrydy ? bo mi ta "gwiazdka" się kręci już z 5 min i dalej nic ;/
aa ok, już myślałem że coś nie tak, mam nadzieję, że przez wyjmowanie baterii w trakcie ładowania nic się nie stało ? tylko muszę czekać od nowa
EDIT ok śmiga, jeszcze jedno pytanie, wiem że nie na temat ale skąd wziąć kompozycje, na allegro kiedyś widziałem BB 8310 który miał na "pulpicie" ciemne ikony na dole tak jak jest to w nowszych modelach..
Ostatnio edytowane przez ns.adek.ns ; 29-02-12 o 16:58
przyłączam się do prośby kolegi o przywrócenie linków, choćby do ostatniej hybrydy, dziękuje
słyszałem jeszcze o hybrydzie krisa, wie ktoś coś na jej temat, i która jest lepsza ? oraz prosił bym o jakiś link do kompozycji, bo w app world, są tylko 2, przynajmniej tyle u mnie pokazuje, a tu na forum, większość powygasała, albo nie działające linki, albo jeszcze jakieś problemy ;/