Wlasnie zostałes uzależniony
wszystko o czym piszesz prawda, zastanawiam mnie tylko fakt dlaczego nasi operatorzy tego nie promują ale moze jest inny powód ...
Wlasnie zostałes uzależniony
wszystko o czym piszesz prawda, zastanawiam mnie tylko fakt dlaczego nasi operatorzy tego nie promują ale moze jest inny powód ...
Troszkę ot ale to tak odnośnie uzależnienia od bb, nie mam co prawda curve tylko pearl ale kocham moją jeżynePrzedtem często wymieniałem telefony ale teraz byłoby mi naprawdę ciężko na coś się zdecydować, bo tak na prawde to tylko bym mu dodał opcji
![]()
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
hahaha no tak
Nawet ośmielę się zastosować określenie, które mam nadzieję nie narazi tego postu na wyautowanie!!!
ZOSTAŁEM ZCURVIONY
A nasi operatorzy? Ciemnota.sprzedają masówke dla dzieciaków.
Ja również szukałem telefonu "idealnego" a rozpocząłem moją przygodę z komórkami dość dawno, dy pojawiła się SIMPLUS a minuta połączenia kosztowała 2.99 naliczana z góry.... a aparat , który kosztował kupe kasy to motorola d160,
następnie sony Sony CM-DX 2000,
panasonic GD70,
nokia 8210(to było cacko- nawet dziś nie wstydziłbym sie z nim pokazać),
mitsubishi TRIUM,
motorola c333,
Nokia 6670,
nokia E50 ,
spv c550
E65(nadal zapakowana w kartonie nie używana - dostałem od plusa) i wreszcie BlackBerry Curve....
Oj długa droga do raju hahahah
ostatni post lecz opinie buduje się latamia moja jest taka, iż był to pierwszy terminal zaraz po 7290, który zakupiłem wtedy kosztował mnie 400pln dużo szmalcu ale warto było
i do czasu aktualnego używam go jako drugiego BB, w którym mieści się PL karta, lecz też mam 8900 do której mógłbym przełożyć kartę lecz wciąż tkwi ona w 8300 bo akurat ten terminal jest jakoś dla mnie bardziej funkcjonalny mimo tego, iż musiałbym włożyć w niego trochę kasy żeby na nowo jakoś wyglądał (niesprawny aparat foto) chociaż brak tego i tak mi nie przeszkadzało
bo jak w 7290 tak i 8300 wystarczyło mi tylko pakiet MB i googleMaps czy inne aplikacje, które działały pod APN miło się na nich pracowało/pracuje chociaż jakby była z WIFI możliwości jej bym bardziej wykorzystał, ale i tak mimo tego, iż posiada w sobie OS-a jakiego posiada (4.5.0.188) czasem potrzeba jemu czasu żeby pomyślał
to i tak MENU moim zdaniem ma najprzejrzystsze od wszystkich modeli, które posiadam
i mam nadzieje, że doczeka dnia, iż zostanie odziana nową oryginalną obudową i będzie wyglądała tak samo pięknie jak przy zakupieniu jej
ole..!!!
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)