Ostatnio edytowane przez porhinio ; 09-09-09 o 07:47
-----------------------------------------------
BlackBerry 9800 - 6.0.0.668
Blackberry 8520 Curve - 4.6.1.312
BlackBerry 8310 Curve - 4.5.0.187
witam
Zrobilam jak w instrukcji, na kompie wszystko dziala, jednak jak dodaje kontakt <nr gg>@gg.chrome.pl to ma on status "oczekujacy" zarowno na kompie w programie psi i w google talk na moim bb (8100)
Z poziomu bb nic sie nie zmienilo
Czy ktos moglby mi pomoc jak zrobic gg na google talk by dzialalo?
Z gory dzieki
zamiast chrome.pl uzyj gg.jabberpl.org, chrome.pl jest platny zdaje sie 2zl na miesiac, no fakt kiedys byl za darmo
witam, dorwałem podobno nowa wersje mobilnego gg, na bb 8100 działa wyśmienicie tylko klawisze są źle zmapowane a mianowicie: lewe menu: [as], środkowe: perełka, prawe:[qw].
klawiatura w 8100 działa wyśmienicie, nie wiem jak na pełnej qwerty ale zaraz testuje na 8700 brata wiec napisze, program płatny niestety 1zl na tydzień, 4zl na miesiąc, 9zl na 3 miesiące. pierwszy tydzień gratis wiec można potestować. i radze wychodzić przez opcje gg a nie przez zamknij z meny bb bo mi zawiesza.
jar:
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
alx, cod:
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
edit
zamiast [as] i [qw] można używać w 8100 # i * wtedy jest wygodniej
na 8700 aplikacja się instaluje z jara i odpala ale nie wiem jak działa
edit
aplikacja działa wyśmienicie na 8700, klawisze: Q, A, space, a z tego co wiem to dobrej aplikacji do gg na 8700 nie ma (palringo nie działa),jedynie papla albo jadugadu, wiec radujcie się (brat się bardzo cieszy hehehehe)
edit by elmik:
Przeniesione, przeczytaj regulamin działu.
no transfer tez ale to juz grosze, kiedyś to liczyłem i wyszło 50 gr za 2 godziny gadanie teraz jestem w plusie i mam pakiet wiec nie wiem za bardzo jak z kosztami jest
A ja jesdnak zostane przy Parlingo i modulem do GG. Po pierwsze za darmo i za transfer nic nie place![]()
no w sumie to masz racje tylko ze ja mam jakaś stara wersje parlingo która ściągałem z getjar.com i jak coś pisze do kogoś to od razu mam log out.
A masz też na kompie odpalone gg w tym samym czasie? Jeśli tak to możliwe że to jest wina. Ja mam palringo w wersji 0.75 i działa znakomicie.