Wstając rano na wpół przytomny chciałem zobaczyć czy mam jakieś wpisy w kalendarzu na dzisiaj....
Ku swojemu nie zadowoleniu okazało się, że poprzedniego dnia ustawiłem sobie hasło... "kurde" - Pomyślałem.... Będąc już cały spocony próbowałem przypomnieć sobie swoje hasło... Niestety....
Po 10 razie szybko wyciągnąłem kartę SIM z mojego 7730 i tylko patrzyłem jak czerwona diodka sygnalizuje format pamięci... "ech" - Pomyślałem, kiedy uświadomiłem sobie, co się tak naprawdę stało... Czas na powrót do Sagem myX6-2... Już widziałem go znowu na ścianie(*)....
Kiedy już na moim wielkim ekranie Blackberry (w końcu 240x240 robi wrażenie) pojawiła się ikonka sygnalizująca bład numer 505(o ile dobrze pamięam...) Wbiłem się na [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] i wpisałem "software blackberry 7730 orange" kliknąłem pierwszą stronkę i ku mojemu szczęściu ukazała się oficjalna strona BB i menu wyboru modelu. Wybrałem moje "urządzenie bezprzewodowe" i zacząłem ściągać. Dalej nie było żadnych problemów...
I powiem wam, że chyba wersja 4.0 jest lepsza od 4.0.2.35. Trochę szybciej działa....

(*)Chyba każdy słyszał o Sagemie myX6-2? Super telefon, ale tylko w tabeli... To oprogramowanie Orange to chyba jakaś ostra wersja BETA!!!!! <-Orange Soft Do Domu->