Witam,
obecnie uzywam lg gt540 (swift) na androidzie, fajny telefon duzo aplikacji i w ogole ale dla mnie zbyteczny - poszukuje jakiegos komunikatora, nie musi miec dizajnerskiego menu jak iphone ale z kolei interfejs bb np. 8800 mnie odstrasza. Z kolei nie chce kupowac e61 czy czegos takiego bo nie dosc ze to to juz w ogole stare ustrojstwo, to internet jednak troche kosztują te pakiety i jednak trzeba się ograniczać.
a tu za dyszkę bis na miesiąc i spokój,
także jaki model polecilibyście w roli komunikatora? powiedzmy 300zł (max z 320?) i fajnie by było gdyby bateria trzymała przynajmniej te półtorej/ dwa dni bo to plus mojego swifta, telefon na tyle nowy że jeżeli nie używam internetu i nie slucham muzyki bateria wytrzymuje nawet po 50h a jeżeli używam tel normalnie powiedzmy te 30-50minut na necie łącznie + z 2h muzyki - to ok. 30-35h.
Czy blackberry 8520 spełni moje oczekiwania?
Nie muszę być podpięty do bisa non stop, powiedzmy 5-7h dziennie.
Szukam po prostu komunikatora z tanim netem i mozliwoscia podlaczenia sluchawek, ot co.
Swoja droga wydaje mi sie ze chyba w takim 8520 bateria lepiej niz w moim swifcie powinna dzialac, i to i to to li jon, a 8520 ani dotykowego ekranu nie ma, ani 3g, dziwne to - bo naprawde rozne rzeczy czytam o tej baterii.
Dlatego pytam Was o radę, jaki model wybrac

Odpowiedź z cytatem
) i zacząłem się zastanawiać nad wyborem telefon. Do tej pory korzystam z HTC G1. Na początku miało być HTC Desire Z, jednak ostatnio zauważyłem że telefonu używam głównie do pisania SMS/Maili i dzwonienia, ewentualnie przeglądania internetu więc zacząłem się zastanawiać nad terminalami BB. Wybór mam pomiędzy BB Torch 9800, lub BB Bold 9780. Na razie jestem bliżej Torch'a ponieważ przyzwyczaiłem się do dotykowego ekranu, jednak cały czas się waham ponieważ Bold będzie mnie taniej kosztował.