osobiście używam Bolda miałem styczność z modelami 8900 Curve i 9500 storm - ale niestety niezamienilbym Bolda na żaden z powyższych modeli.
osobiście używam Bolda miałem styczność z modelami 8900 Curve i 9500 storm - ale niestety niezamienilbym Bolda na żaden z powyższych modeli.
Ostatnio edytowane przez marbb ; 01-05-09 o 03:14
na chwilę obecną to mój bb zdaje egzamin.
jeśli miałbym wybierać nowy to skłaniałbym się bardzie w kierunku 8900. nie znam bolda z autopsji ale tez sporo pochlebnego słyszałem też o nowej curvetce.
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
no to teraz japierwszy kontakt z BB to 8700 - nie pasilo mi to pokretlo ale wsio inne ok, potem moja ukochana curevka 8320 z lechtaczka zamiast pokretla - the best, w domu mam jeszcze bolda ale nie wkrecalem sie w niego za bardzo bo kobieta go katowala, dzisiaj dotarl do mnie storm
szkoda ze nie ma lechtaczki
pozyjemy zobaczymy ale jutro powinienem sie zamontowac w nim, zobaczymy co to bedzie
glosowalem na curevke bo najdluzej uzywam i wszystkim smialo polecam
![]()
Głosowałem na BOLD'a...;] Bo jak wiemy "ideal jest tylko jeden"...;] No ale co kraj to obyczaj, co człowiek to przekonanie...;] Miałem już kilka BB zaczynając od 7230 -> 7230 -> 7290 -> 7100 -> 8300 -> 8320 :P wiec mam jakąś wiedzę :P i wiecie w sumie dopiero Boldi tak mnie zaintrygował ze kochałem go nie miejąc go:P Ale dziś jest dzień kiedy po raz pierwszy sie "połączymy" hehe...:P mam nadzieje ze moje "odczucia" i miłość do niego jeszcze bardziej sie umocnią7230 to jednak sentyment, coś jak "pierwsza miłość nie rdzewieje". Wciąż leży na półeczce....;] A Curve' ka to solidne wykonanie i "skrzypiące" (klawiera) ale mimo tego takze go pokochalem
![]()
BlackBerry 9800 TORCH AT&T + SanDisk 8 GB MicroSDHC
OS 6 Bundle 2647 (6.6.0.216)
BlackBerry PlayBook 32 GB
BlackBerry Tablet OS 1.0.7.2670
"...Pracuj mądrze, nie ciężko..."
Mój typ to zdecydowanie BOLD. Jest to pierwszy Blackberry, który dostał mi się w łapki, ale też jest to pierwszy w ogóle telefon, który ma dokładnie wszystko czego potrzebuję. Po pół roku używania jestem tak samo z niego zadowolony jak zaraz po zakupie, a jestem dość wybredny jeśli chodzi o urządzenia mobilne
Z moich doświadczeń jeśli chodzi o produkty RIM, mogę jeszcze powiedzieć, że z trzech znanych mi dość dobrze modeli (9000, 8820 i 9500) typowałbym tak:
1. (oczywiście) 9000
2. 8820
3. 9500 (brak WiFi, głaskalny ekran, czego wybitnie nie trawię).
Podejrzewam, że gdybym miał możliwość pomacania jeszcze innych modeli osobiście, to Storm pojechałby jeszcze niżej![]()
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Hej, bardzo prosilabym doswiadczonych uzytkownikow o rade. Jestem tegoroczna maturzystka i dotychczas komorka sluzyla mi tylko do komunikacji. Nigdy nie bawilam sie ani w gry, ani zdjecia. Teraz zwrocilam uwage na BlackBerry i nie ukrywam, ze wszystko pieknie, ladnie tylko nie wiem czy Bold (bo wlasnie ten najbardziej polecacie) naprawde mi sie przyda. Zwlaszcza kiedy przeczytalam, ze z internetem wcale nie ma sielanki. Do BB oprocz wszystkich innych zalet, sklania mnie to, ze i tak wszystkie komorki ewoluuja i dla mnie to tak czy owak traca czesc swojej uzytecznosci na rzecz "bajerow", z ktorych i tak nie korzystam. No i wiadomo - to klasyka (i przywiazanie chociazby Obamy ;p. Czy polecilibyscie mi BlackBerry? I czy rzeczywiscie Bold? Ktos zwrocil uwage na to, ze 8220, ale mam uraz do telefonow z klapka - czesto przypominaja chinska, tandetna zabawke. Oczywiscie mam wieksze zaufanie do Blackberry, ale wciaz.. Ogolem wiec - dobry telefon dla studentki?
Ostatnio edytowane przez Inka ; 31-05-09 o 16:40 Powód: Slepota ;)