Witam ponownie
Tak jak obiecałem wypuszczam pierwszą "bardzo testową" wersję BBgg. Posiada ona póki co bardzo ograniczoną funkcjonalność. Nie działa między innymi:
- import listy kontaktów większej niż 2048 bajtów (spakowanej)
- zaraz po połączeniu trzeba ręcznie wybrać z menu "Importuj kontakty"
- ustawianie statusu innego niż Dostępny, Zaraz wracam, Niewidoczny (bez opisu)
- parsowanie wiadomości przesłanych z GG>=8.0 jest bardzo podstawowe
- wiadomości wysłane z GG<=7.0 wyświetlają się bez polskich znaków
- program nie posiada żadnych ustawień (te które są pokazane na głównym ekranie również nie działają)
- pozostawienie programu w tle może powodować duże zużycie baterii (program co 25s wysyła pakiet do serwera GG w celu podtrzymania połączenia)
- wiele innych...
W celu nie zaśmiecania tego wątku prosiłbym o zgłaszanie wszelkich problemów na PW lub na [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Prosiłbym też również o zgłaszanie tylko i wyłącznie problemów z połączeniem lub importem listy kontaktów - reszty problemów raczej jestem świadomy i będę nad tym pracował.
Link do instalki OTA:[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Chciałbym zaznaczyć, że program był testowany tylko na BB 8520 - na innych urządzeniach mogą wystąpić nie przewidziane problemy.
Niestety w związku z tym, że w środę wylatuje z PL, pracę nad programem będę kontynuował dopiero od 16.03
Oczywiście nie biorę żadnej odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez program.
Ostatnio edytowane przez GoRg0 ; 08-03-10 o 23:42
Witam
Czy ktoś testował może tą wersję BBgg? Czy może mam rozumieć, że nie zainteresowanie jest zerowe?![]()
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
mnie nie chce sie instalowac pisze inwalid cod ( bb 8700c)
no ale jak mam wszystkie pliki na bb to taka sama instalacja wiec cos z jadem chyba nie tak...