Witam,
wiem że już było kilka postów na temat BB, a sieci Play ale moje pytania sformułuje trochę inaczej.
Po pierwsze mam zamiar wziąć abonament w Play dla firm, po drugie potrzebuje telefonu na którym w razie potrzeby sprawdzę maila, odpiszę komuś, prześlę załącznik, będę mógł otworzyć plik Worda, Excela (najpopularniejsze w pracy) i edytować je. W razie potrzeby skorzystam z przeglądarki, żeby znaleźć jakieś informację jak będę poza firmą i co najważniejsze potrzebuje telefonu który będzie stabilny i nie będzie się wieszał jak większość nowych wynalazków. Nie zależy mi na usłudze BIS.
Czy BlackBerry jest stabilny podczas działania, jaka jest jakość rozmów, czy z wbudowanej przeglądarki i klienta poczty można korzystać na zasadzie zwykłego połączenia GPRS bez usługi BIS czy może są one dedykowane tylko do BIS? Jak jest z baterią? Aktualnie mam SE C902, rozmawiam średnio godzinę dziennie i bateria trzyma 4dni i to by mi wystarczyło w przypadku BB.
Ze wszystkich modeli jakie przeglądnąłem biorę pod uwagę BB 8900 lub 9700. Proszę o rade.

Odpowiedź z cytatem