To wyglada bardziej na problem z konfiguracja routera ni? BB. A cos tak banalnego jak reset routera by?o robione?
To wyglada bardziej na problem z konfiguracja routera ni? BB. A cos tak banalnego jak reset routera by?o robione?
Tak jak obiecałem, opisuje w czym mialem problem. Mam nadzieje, że komuś pomoże:
Menu->opcje->opcje zaawansowane->przegladarka - dane push - mialem zaznaczone wszyskie opcje, zostawilem zaznaczona tylko pierwsza
menu->zarzadzanie polaczeniami->opcje sieicitelefoni komorkowej->uslugi danych "wlaczone"
Po zmianie tych ustawien zaczal dzialac wifi, chociaz "ptaszka" dalej nie ma.
Mam nadzieje, ze chociaz komukolwiek pomoglem
ja mam to caly czas wlaczone, a przy sieci wifi dalej mam bialego minusa...dodam ze czasem jak mu sie zachce to pojawi sie zielony ptaszek
1. A możesz dokładnie wyjaśnić co to oznacza ?
2. Jak chcę wejść w AppWorld przy wyłączonej sieci komórkowej czyli tylko przez wifi to wyskakuje mi komunikat "You do not have sufficient wireless coverage or your connection to the wireless network is turned off." Dodam, że przeglądarka z internetem mi działa na wifi.
3. Może mi ktoś wyjaśnić co to znaczy "Przechodzenie do trybu oczekiwania" po przytrzymaniu prawego górnego przycisku ?
Z góry dziękuje.
No dobra. Powiem
Ikonka WiFi zrobi sie biala, gdy terminal zaloguje sie do uslugi BIS po WiFi.
Jesli nie masz BISa, ikonka zawsze bedzie szara, ale to nie ma oczywiscie zadnego wplywu na laczenie sie z netem po WiFi.
Zgodnie z pkt 3 i 6 REGULAMINu Twoje pkt 2 i 3 sa jego naruszeniem.
Witam,
jestem nowym użytkownikiem BB 9700. Dotychczas przez wiele lat byłem wierny Nokii. Przesiadka nie jest łatwa.
Pierwszy problem jaki mam to połaczenie z Wifi. Moje wifi jes zabezpieczone przez WAP2. podczas konfiguracji w urzadzeniu nie mam WAP2. czy ktoś podpowie jak sobie z tym problemem poradzić?
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668