Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Temat: Folia

VIP Avatar porhinio
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    Model BlackBerry
    8700
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    4.5.0.152

Domyślnie Folia

witam,
    ponieważ sam zakupiłem do swojego 8700 tę folię (na alledrogo), przestrzegam przed zakupem. Folia jak folia, przeźroczystość bardzo dobra, bezklejowa, natomiast fatalnie przylega do terminala (z racji pewnej jego wypukłości) i odstaje od powierzchni po bokach. Sam kształt raczej pasuje choć z wycięciami pod mikrofon idealnie nie jest.

Ogólnie produkt dla desperatów.

zdjęcie z allegro:
    Attached Images

Początkujący
    Ostrzeżenia
    0

Domyślnie

kupiłem tez taka sama i powiem krótko:

badziew... mi sie akurat trafiła idealnie wycelowana na głosnik tylko ze dolne kanty juz po dwoch dniach siadły...

kupiłem kiedys za 15 złotych jeszcze na sony ericssona typowo magnetyczna i wtedy to trzymała elegancko

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    skondinond

Domyślnie

jeszcze takie drobne pytanko. do czego ta folia mialaby sluzyc? xd
    what would the world be like when everything have to be practical?

VIP Avatar elmik
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Gdynia
    PIN
    zapytaj
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0

Domyślnie

Generalnie folia zabezpiecza telefon przed rysami, a są też takie folie na szybkę wyświetlacza, które ukrywają rysy.
    BlackBerry :
    8320 Curve - Os: 4.5.0.182
    9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
    7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
    7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy

Software & Simlock Engineer

Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.

W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wejherowo

Domyślnie

A próbował ktoś My Screen Protector? Można to kupić w dobrych sklepach z akcesoriami gsm/pda (np. Teletorium). Niestety, trzeba ją przykleić do ekranu, ale po jej zdjeciu nie widać jakichkolwiek śladów. Kosztuje około 10pln za dwa dość duże arkusze. Strona producenta - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    BlackBerry 7290 user
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] <--- mój blog
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] <--- dobry sajt o bb
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] <--- funiaste

Zaawansowany Avatar Bat
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Katowice
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS T-Mobile
    BlackBerry OS
    6

Domyślnie

A czemu nikt nie używa folii, które są na telefonie po zakupie? Ja myślałem, żeby zostawić tył i cały przód, ale mi się góra zadzierała, to tył cały odkleiłem (nie ma co ciągle szanować, kiedyś i tak się porysuje :P ), a przód przyciąłem tak, że został na sam ekranik idealnie i wygląda dobrze

VIP
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Lublin
    Model BlackBerry
    8310
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    4.5

Domyślnie

Ja ostatnio zastanawiałem sie nad użyciem pasty do polerowania LCD używał ktoś ??

Noko83
    Guest

Domyślnie

Cytat Napisał Mavic
    Ja ostatnio zastanawiałem sie nad użyciem pasty do polerowania LCD używał ktoś ??
    Witam.

Po użyciu pasty polerskiej nie zauważyłem żadnej różnicy w wyglądzie wyświetlacza. Próbowałem na kilku telefonach i na każdym te rysy które były wcześniej były i po polerowaniu także nie polecam tego sposobu.

Pozdrawiam

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    8900
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    brak

Domyślnie

witam, apropo tematu , to mam pytanie, czy ktos z Was probowal moze poliwęglanu? wacham sie czy nie kupic na swoja perelke tego wynalazku, na zdjeciach wyglada dosc obiecujaco. wyslalem miejla do goscia ktory to sprzedaje, to powiedzial mi ze gotow jest to ciąć na perelke tylko mu wymiary potrzebne. licze na waszą opinie pozdrawiam [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Noko83
    Guest

Domyślnie

Zakupiłem identyczne folie jakiś czas temu do SE i sprawa wygląda następująco - folia przycięta jak trzeba, pasowała idealnie, po naklejeniu efekt naprawdę fajny, folia twarda ( 2 warstwowa o ile dobrze pamiętam ), problem zaczyna się gdy krzywo się ją naklei lub chce się ją ściągnąć - klej będący przy foli zostaje na wyświetlaczu i trzeba z nim trochę powalczyć ( naklejać i powoli odklejać nieużytą folie ), najlepiej kupić kilka sztuk folii by nie było problemu w przypadku gdy za szybko folię zerwiemy i zostaną pozostałości po kleju.

Pozdrawiam

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia