Tez mialem ten problem z softem przed przeinstalowaniem na 442. Na razie błąd nie występuje.
Tez mialem ten problem z softem przed przeinstalowaniem na 442. Na razie błąd nie występuje.
Nie bardzo mogę sobie wyobrazić winy sieci w tym wszystkim dlatego pytałem o OS. Strony połączenia "A" - inicjująca połączenie - i "B" - numer na który się dzwoni - (a w przypadku przekierowania i "C" - numer na który zostało w "B" ustawione przekierowanie) są przekazywane w sygnalizacji.
Są zapisywne oczywiście (wymuszenie przez prawo polskie no i do bilingów się "przydaje") ale nie są odczytywane przez systemy związane z realizacją połączenia. Więc mało prawdopodobne by sieć podawała stronę połączenia "A" ale z poprzedniego połączenia - systemy zestawiające połączenie nie sprawdzają co było wcześniej. Co innego gdyby zamiast strony "A" podawany byłby Ci numer "B" czy losowy numer.
Mam ten sam problem, są dni że wyświetla mi poprzedniego dzwoniącego zamiast aktualnego, i co ciekawe czasem nie odnotowuje takiego połączenia na historii połączeń, tak jakby w ogóle takiej rozmowy nie było. Przypuszczam wobec tego, że jest to kwestia oprogramowania.
W mojej sieci - Orange - identyczny problem występuje dość często od kiedy zakupiłem Bolda, wcześniej używałem HTC i też zdarzało się błędne wyświetlanie dzwoniącego.
Jeżeli na różnym sprzęcie zjawisko występuje to przypuszczam, że operator ma jednak na to wpływ.
Mam taki problem, zdarza mi się czasami, że podczas połączenia BB wyświetla kontakt osoby która dzwoniła do mnie wcześniej a dzwoni zupełnie ktoś inny.
Bo wyjęciu baterii problem znika, ale nie zmienia to faktu, że jednak istnieje.
I co Wy na to?
Juz jest taki temat
A dwa to podaj jaki masz soft ? Beta czy official ?
U mnie chwilowo znika, po czym się znowu pojawia.