Mam to samo na 8520 i na 8900, że strona się wczyta ale forum to po prostu białe tło i nic więcej
Mam to samo na 8520 i na 8900, że strona się wczyta ale forum to po prostu białe tło i nic więcej
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] --- [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] --- [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprobuj tapatalka.
Sent from my BlackBerry 9650 using Tapatalk
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
O jest tapatalk dla bb a ja się na iPodzie mecze
Ciekawe czy chodzi to na 8520
Tapnięte z iPoda @ Tapatalk
__________________Devices:
BlackBerry 9900 v7.1.0.391
BlackBerry Playbook v2.0.1.328
Ktoś może napisać co się aktualnie dzieje z mobilnym BBforum. Otwiera główną stronę, mogę wejść do każdego działu, ale w dziale już nie mogę wejść do konkretnego tematu. Cały czas mieli wskazówka?![]()
JEST:
9800 ---> OS 6.0.0.723
9930 ---> OS 7.1.0.402.
PlayBook ---> Tablet OS: 2.0.1.XXX + Android Player: 2.3.3.
BYŁO:
9780 ---> Sprzedam.
9700 ---> Sprzedane.
9000 ---> Leży, odpoczywa.
8900 ---> Sprzedane.
BĘDZIE:
BB10
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
"Wolność. Po co wam wolność? Macie przecież telewizje..."
sdkaskdslKazik Staszewski
No właśnie od pewnego czasu występuje problem z Tapatalkiem.
Wszystkie inne działają poprawnie .
Ja już dawno temu przeszedłem na wersję Full i nie mam żadnych problemów![]()
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Czy tylko ja mam ten problem, czy w wersji mobilnej nie wyswietla wszystkich postow z watku i nie widze zadnej ikonki, zeby zaladowac kolejna strone?