Tak to bywa jak się po pijaku wypisuje, dlatego ja zawsze na trzeźwo piszę. Tylko co ja mam zrobić z tym, że nikt mi nie wierzy?![]()
Tak to bywa jak się po pijaku wypisuje, dlatego ja zawsze na trzeźwo piszę. Tylko co ja mam zrobić z tym, że nikt mi nie wierzy?![]()
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
jest taka strona.. jeśli wygooglujecie "celebrity blackberry sightings" to znajdziecie, tam jest wszystko![]()
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]