Proszę tu umieszczać ładne ciekawe tematy do nowego curva.
A próbowaliście instalować tematy od 88/83? Wyświetlacz ten sam, tylko nie wiem, czy BB sobie nie podpisuje tematów "po swojemu" żeby rozpoznać wyświetlacz/model/OS.
Słuchajcie, czasami przy tematach jest coś takiego jak "download OTA", o co chodzi z tym OTA?
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Dzięki za info.
hym... jestem chyba na pierwszym forum na którym nie można nic znaleźć - nie można o nic zapytać, nie można nic suck.... 4 themy do bb ? i to jescze do dupy. Boje sie nawet zapytać czemu themy pobrane na 8520 nie sa widoczne w kompzycjach bo znając życie to mnie zjedziecie. ofc faq w palcu...
A zainstalowałeś je?
Tak swoją drogą - oto mój wynik po kilkunastu sekundach szukania w googlach:
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Część płatna, część nie, ale ogólnie chcę Ci ukazać jak trudno znaleźć samemu coś...
No to gratuluję umiejętności korzystania z FAQ (które istnieje na wielu forach internetowych) i wyszukiwarki...
A ja jestem chyba na pierwszym forum, na którym są ludzie dbający o porządek i gdzie coś można znaleźć, w przeciwieństwie do setek innych gdzie tylko panoszą się pyskówki, przepychanki, wylewanie na siebie nawzajem błota i niekończące się dyskusje nie związane z tematami. Ale widać moje postrzeganie świata jest inne. Resztę wyjaśnił Ojciec. (sorry za mały offtop).
"Silencio... Ona śpi, nie wolno otwierać pudełka. Orkiestry nie ma, wszystko odtwarzamy z taśmy. Wszystko jest iluzją."
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668