Od d³u¿szego ju¿ czasu przymierzam siê do kupna BB i mam problemy, który aktualnie wybraæ. Zale¿a³oby mi na GPS, a 8520 go nie ma, ale z tego co tutaj wyczyta³am, jest polecany. Lubiê du¿e telefony, mog± byæ nawet ciê¿kie, nie przeszkadza mi to, wiêc pomy¶la³am o Boldzie. Przegl±dam Allegro i jaki¶ tydzieñ temu znalaz³am ofertê, która jako¶ mi uciek³a, ale obecnie trafi³am na nastêpn±, korzystn± cenowo i skojarzy³am, ze to jest ta sama, tylko kto¶ kupi³ od kogo¶ o zerowym koncie (aktualnie jest tam ju¿ jeden wpis kupuj±cego, pochodz±cy z tego samego czasu, ale dotycz±cy innego przedmiotu) a teraz sprzedaje. Jako¶ podejrzanie mi to wygl±da i nie wiem czy braæ tê ofertê pod uwagê? Nie wiem te¿ jak wygl±daj± mapy i nawigacja i czy sugerowaæ siê GPS, czy odpu¶ciæ i zdecydowaæ siê na BB 8520? Mam abonament w Orange, wiêc my¶la³am o wykupieniu us³ugi BIS. Proszê o radê.

Odpowied¼ z cytatem
Mapy id± przez internet, ale z BISem nie bêdzie problemów. Ja pomimo 'nowo¶ci' 8250 celowa³bym w Bolda/8900 w³a¶nie.
A Ty Jagodo poczekaj, a¿ kto¶ potwierdzi to co napisa³em, bo nie jestem tego pewien.