Od dłuższego już czasu przymierzam się do kupna BB i mam problemy, który aktualnie wybrać. Zależałoby mi na GPS, a 8520 go nie ma, ale z tego co tutaj wyczytałam, jest polecany. Lubię duże telefony, mogą być nawet ciężkie, nie przeszkadza mi to, więc pomyślałam o Boldzie. Przeglądam Allegro i jakiś tydzień temu znalazłam ofertę, która jakoś mi uciekła, ale obecnie trafiłam na następną, korzystną cenowo i skojarzyłam, ze to jest ta sama, tylko ktoś kupił od kogoś o zerowym koncie (aktualnie jest tam już jeden wpis kupującego, pochodzący z tego samego czasu, ale dotyczący innego przedmiotu) a teraz sprzedaje. Jakoś podejrzanie mi to wygląda i nie wiem czy brać tę ofertę pod uwagę? Nie wiem też jak wyglądają mapy i nawigacja i czy sugerować się GPS, czy odpuścić i zdecydować się na BB 8520? Mam abonament w Orange, więc myślałam o wykupieniu usługi BIS. Proszę o radę.

Odpowiedź z cytatem
Mapy idą przez internet, ale z BISem nie będzie problemów. Ja pomimo 'nowości' 8250 celowałbym w Bolda/8900 właśnie.
A Ty Jagodo poczekaj, aż ktoś potwierdzi to co napisałem, bo nie jestem tego pewien.