Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56
    Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Home
    Model BlackBerry
    8300
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    4.6.0.266

Domyślnie Skargi na moderatorów

ma ktos bo ja mam sa niemili i zucaja tekstami to juz bylo poszukaj

VIP Avatar elmik
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Gdynia
    PIN
    zapytaj
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0

Domyślnie

a ile razy można pisać to samo? Jest FAQ w którym większość jest i jak ktoś pyta o coś co jet w faq'u to dlaczego mamy być mili? Dlatego że ktoś ma problem i zamiast poszukać chce wszystko na gotowe?
    Na forum nie ma setki dziesiątek tysięcy tematów żeby czasem oprócz szukaj po prostu je przejrzeć.
    BlackBerry :
    8320 Curve - Os: 4.5.0.182
    9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
    7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
    7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy

Software & Simlock Engineer

Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.

W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Zaawansowany
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    częstochowa
    PIN
    2066C2F5
    Model BlackBerry
    8300
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    4.5

Domyślnie

no i oczywiście ..... przepięknej urody ortografia........
    litości nie piszesz do swojego kolesia z gg, ale do ludzi, którzy chcą utrzymać pewien poziom na tym forum- czyżby dla Ciebie drogi kolego był on za wysoki?

VIP Avatar twoface
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wejherowo
    PIN
    260e0762
    Model BlackBerry
    9800
    BIS/BES
    BES Orange
    BlackBerry OS
    6.6.0.212

Domyślnie

Hanabi: Popatrz na to od drugiej strony. Moderator nie zna na pamięć wszystkich linków na forum, ale pamięta że już coś takiego tutaj było. Więc odpowiada ci że to było.
    I teraz dochodzimy do clue: Ty chcesz żeby on to poszukał dla ciebie i poświęcił swój czas tylko dlatego bo tobie się nie chce. A ty możesz tego sam poszukać w ten sam sposób w jaki on to zrobi, czyli poprzez opcję szukaj.
    Teraz pomyś że takich osób jak ty jest sporo. Moderator musiałby dla każdego z tych osób poświęcać swój czas wykonując to samo co ta osoba mogłaby zrobić sama, marrnując swój cenny czas.
    Z tego wynika że to ty nie szanujesz innych ludzi. A dopatrujesz się tego u innych.
    Powinieneś podziękować że ktoś ci odpowiedział że to co szukasz jest to np. w dziale FAQ, bo wiesz gdzie szukać.
    Co byś powiedział na to że w ogóle nie odpowiadamy na pytania na które odpowiedź już była?
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] i [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
    ---
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
    ----------------------------------------------------------
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Zaawansowany
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    częstochowa
    PIN
    2066C2F5
    Model BlackBerry
    8300
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    4.5

Domyślnie

ładnie
    BB 8300 os.v4.2.2.194

Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    PIN
    -
    Model BlackBerry
    brak
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    -

Domyślnie Re: Skargi na moderatorów

Cytat Napisał Hanabi
    ma ktos bo ja mam sa niemili i zucaja tekstami to juz bylo poszukaj
    Prawda jest taka ze 95% problemow bylo poruszanych na forum, a duza czesc odpowiedzi jest w FAQ !
    Ja sam zanim zarejetrowalem sie na tym forum spedzilem na nim bardzo duzo czasu, czytajac co sie z czym je, a nawet nie mialem jeszcze wtedy BB (bylo w drodze).
    Moze dlatego nikt nigdy nie napisal mi "ze bylo".

Kiedy ktos pyta o cos, co bylo juz 100 razy, zawsze sie zastanawiam, czy jest leniwy, czy nierozgarniety, niestety.

Wez to sobie do serca.

Zawsze najpierw zapytaj [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Piję tylko Żołądkową, palę tylko Marlboro - zdejm kapelusz ...

BerryAddict Avatar RBuzz
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Królewska Huta
    Model BlackBerry
    9810
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Cytat Napisał sn00p
    Zawsze najpierw zapytaj Jego
    Albo Wujka Google - ten jest baardzo mądry i zawsze ma czas.
    Z perspektywy to bbpolska jest super - ludziska (znaczy moderatorzy ;p) są cierpliwi, na innych forach można z miejsca oberwać serią warnów i banem...
    A na to że użyszkodnicy są leniwi, nierozgarnięci i ich mamusia ma inicjały TP, to naprawdę nic nie można poradzić.

Pomyślcie co by było gdyby nie było FAQ i każde pytanie każdego użytkownika zostałoby wyczerpująco wyjaśnione - zrobiłby się po tygodniu taki burdel, że żeby dowiedzieć się czegokolwiek wartościowego trzeba byłoby przeczytać setki postów.

Tak BTW przypomniała mi się stara maksyma giełdowa, którą można wszędzie zastosować: KISS - Keep It Simple, Stupid!
    A prościej niż w FAQ to się nie da...
    Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
    vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
    Sam jesteś pajac!
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka

VIP Avatar porhinio
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    Model BlackBerry
    8700
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    4.5.0.152

Domyślnie

Cytat Napisał sn00p
    Kiedy ktos pyta o cos, co bylo juz 100 razy, zawsze sie zastanawiam, czy jest leniwy, czy nierozgarniety, niestety.
    Mam podobnie
    Cytat Napisał RBuzz
    to bbpolska jest super - ludziska (znaczy moderatorzy ;p) są cierpliwi
    aż miło poczytać

pozdrawiam serdecznie

VIP Avatar alien125
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Model BlackBerry
    9000
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    5.0.0.1079

Domyślnie

A ja mam na to trochę inne spojrzenie..
    Nieraz szukamy i szukamy, znajdujemy coś ale nie wiemy jak to wykorzystać i szukamy dalej(i tak parę pętli) a w końcu już nie wiemy czego szukaliśmy i robi się kiszka w wyniku czego pytamy o coś co już było ale nie jest to wynikiem nierozgarnięcia ani lenistwa tylko ogólnego zamotania i tego ze nieraz nie wiemy jak sformułować słowa klucze. Nie mówię tu że jest czymś złym odsyłanie ludzi do innych postów. W ręcz przeciwnie. Daje to większą szansę na znalezienie togo o co naprawdę chodzi.
    A klimat na forum dla mnie gr8!
    BB 9000 - v5.0.0.1079 <-> BB 8707v [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    PIN
    -
    Model BlackBerry
    brak
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    -

Domyślnie

Cytat Napisał alien125
    A ja mam na to trochę inne spojrzenie..
    Nieraz szukamy i szukamy, znajdujemy coś ale nie wiemy jak to wykorzystać i szukamy dalej(i tak parę pętli) a w końcu już nie wiemy czego szukaliśmy i robi się kiszka w wyniku czego pytamy o coś co już było ale nie jest to wynikiem nierozgarnięcia ani lenistwa tylko ogólnego zamotania i tego ze nieraz nie wiemy jak sformułować słowa klucze. Nie mówię tu że jest czymś złym odsyłanie ludzi do innych postów. W ręcz przeciwnie. Daje to większą szansę na znalezienie togo o co naprawdę chodzi.
    A klimat na forum dla mnie gr8!
    Tak, tylko, ze nasza irytacja powstaje kiedy ktos pisze "sciagnijcie mi simloka", albo "jak podlaczyc bb do komputera", nie mamy zalu, za trudne ptyania, tylko za podstawowe bzdury, ktore byly mielone tysiace razy ...
    Piję tylko Żołądkową, palę tylko Marlboro - zdejm kapelusz ...