Ostatnio edytowane przez pentel ; 26-08-10 o 15:11
wystarczyło edytkować ja tez bym edytował. Ale wszystko jasne. Więc założycielu tego wątku, przemyśl swoją decyzje - polecam Ci se albo samsunga...
Tak postawionych kryteriów oczywiście nie spełnia, to nie multimedialno-rozrywkowo-lanserski kombajn radia nie ma, aparat leży, głośniki jeszcze jakoś dają radę). Ale jeżeli oczekiwania nastolatka to możliwość słuchania muzyki, oraz szeroko prowadzona korespondencja z toną znajomych (Facebook, Twitter, SMSy) to BB bęzie jak najbardziej dla niego, aż szkoda, że nikt go nie poleca przy taryfach z wielką ilością SMSów, jak dla mnie klawiatura serii Curve jest chyba najlepszą montowaną teraz w telefonach![]()
Obecnie: Apple iPhone 4 & Samsung Galaxy Ace. Ale do BlackBerry kiedys jeszcze wroce
BB: 9000 -> 8900 -> 9520 -> 8900 -> 9700 -> 9800 -> 8520
hym...rozejrzyj się i odpowiedz mi na pytanie, gdzie żyjemy ?! W Polsce. Sam ubolewam nad tym że operator nie daje nam pełnego wachlarzu usług jaki jest dostępny np. za oceanem - jak to fajnie brzmi. A co do bb, owszem bardzo żałuje że moi znajomi nie posiadają terminalu, sam fakt włączenia bis'a pozwolił mi zaoszczędzić mase pieniedzy, a także pozwolił na pisanie dłuższych tekstów - każdy chyba widzi tą zalete gdy nie jest się ograniczony w tych 6 lub 10 sms,ach. Szkoda że nasza wielka 3 a nawet 4 nie bawi się w promocje bb - chociaz plus sie pobawił i zabawki zostawił, może play wpadnie na genialny pomysł i zacznie brać się za produkt bb. Myśle że jak wprowadzą bis, to sie zacznie, narazie musimy poczekać aż wyskoczą z pożądną ofertą dla klientów biznesowych.... A co do 17 który założył temat.... widać zainteresowanie... jeśli chce niech bierze ale se ma o wiele wiecej f-cji a natłok na rynku (spójrzcie na allegro) pozowli mu kupić sprzęt po małej cenie..
Ostatnio edytowane przez pentel ; 07-09-10 o 18:34 Powód: edycja: regulamin punkt 8