legalne darmowe są do pobrania z różnych źródeł, a za legalne płatne się płaci, nie?
legalne darmowe są do pobrania z różnych źródeł, a za legalne płatne się płaci, nie?
Ale krótkie recenzje i linki do legalnych gier by mogły wrócić do download...
Need for Speed Shift na 9520 jest zupełnie przyzwoity. Nie jest to to samo, co na PSP ale w końcu RIM to nie Sony. Niektórych może zrażać cena(18 zł) w AppWorld ale mi się podoba, tzn. gra, nie cena gry...Ale patrząc z drugiej strony uważam że skoro ktoś sobie zadał trud wprowadzenia tej gry na platformę Blackberry to należy mu oddać, co mu się należy. Tym bardziej że rozrywka NFS, a rozrywka Tetris(bez urazy dla fanów) to dosyć duża róźnica
![]()
Pomocy/Help/Hilfe! Nie mogę grać na moim S2! Kupiłem NFS Shift za cholerne 18(+VAT) zł, bo widziałem jak u znajomego świetnie chodził(sam grałem), kupiłem, zainstalowałem i ni w ząb nie mogę dotrzeć dalej niż poza menu główne gry. Dalej następuje klasyczny reset. Wolnej pamięci mam od groma, bo 121MB, co jak na Storma2 jest bardzo przyzwoitą ilością. Najnowszy soft .973 i nie wiem o co chodzi. W tle chodzą tylko niezbędne aplikacje. Nie wiem co począć...(?)
Dodam, że sporadyczne resety zdarzały mi się do tej pory gdy próbowałem włączyć aparat(przyciskiem funkcyjnym - domyślnym) raz na ok. 10-15 razy też następował klasyczny reset ale oprócz tego żadnych uszczerbków na zdrowiu mojego 9520 nie zaobserwowałem. RATUJCIE
Szkoda mi po prostu 20 zł które łącznie z podatkiem ściągnęli mi z karty. Jeszcze żeby się chociaż RIM na tym wzbogacił ale głównie to poszło do holenderskiego EA Games...![]()
Alexander - tyle razy prosiliśmy - pisz normalną czcionką i nie udziwniaj. Czy jest to aż tak trudne do przeskoczenia![]()
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Sorry, tak się dzieje kiedy sprawdzam ile błędów ortograficznych popełniłem picząc z desperacją na forum w poszukiwaniu rozwiązań(przeważnie, jak to w akcie desparcji bywa, błędów popełniam wówczas całą masę)
Ale ok, na najbliższe pół roku postaram się pamiętać...
Co nie zmienia faktu, że dalej wołam "POMOCY". Dziś już pisałem do e-blackberry, żeby mi powiedzieli czy mam w razie odesłania im jeżyny do naprawy(na gwarancji) czekać na nią kilka miesięcy, bo odeślą ją gdzieś do RIMa na Islandię, czy robią takie naprawy(softu) u siebie...
nie poradzisz sobie ze zmianą softu ??
Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem
Myslenie nie boli.....
Bez urazy ale za kogo Ty mnie masz? Chyba za kogoś kto ma problemy z ortografią i czcionką w postach na forum...(mała nutka autoironii)
A na poważnie to, żąglowałem softami, robiłem wipe'y, porządkowałem co się da ale dużo to nie zmieniło. Problem zdaje się mieć podobną przyczynę, jak ten w państwowej służbie zdrowia, systemową...![]()
Ha aha! Udało mi się, mogę graćPrzebija przeze mnie dziecięca radość, bo kilka godzin siedziałem, mordowałem się z softem ale jest sukces. NFS chodzi jak złoto.
![]()
ok, ale moze napisz co zrobiles...tak dla przyszlych pokolen
![]()