Wiadomo kiedy BB9700 się pojawi w ofercie naszych opków...
Czas na zmianę tel. a chciałoby się Bolda 2
Mi konkretnie chodzi o jakieś przecieki z Ery ale pewnie więcej jest ludzi w takiej sytuacji więc pytam ogólnie.
Pozdrawiam
Wiadomo kiedy BB9700 się pojawi w ofercie naszych opków...
Czas na zmianę tel. a chciałoby się Bolda 2
Mi konkretnie chodzi o jakieś przecieki z Ery ale pewnie więcej jest ludzi w takiej sytuacji więc pytam ogólnie.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez fism ; 05-01-10 o 15:08
Śledzę na bieżąco ofertę Orange - cisza. Przedstawiciele - przynajmniej ci, których znam - nic nie wiedzą. W ostatnim, najświeższym cenniku, jaki opublikował Orange (tutaj w wersji dla Klientów biznesowych, na 24 m-ce: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]) widnieje jedynie Bold 9000 (z tego co wiem i tak go nie mają lub naprawdętylko kilka wybranych salonów) i stała oferta, czyli 8900, 8520, 8700, 8800 i 8820.
Podejrzewam, że w Erze jest niestety podobnie.
Ja również czekam z niecierpliwością na 9700 - mój pierwszy BB.
Fism coś kiedyś pisał o orange i końcu roku, ale to się nie sprawdziło.
Pozostaje jedynie czekać - ja osobiście obstawiam luty/marzec, choć bardzo chciałbym się mylić.
------------------------------------------------------
"... a ten krzyczał NIE! NIE! NIE! cały dzień..."
Pojawi się.
Jak będzie w oficjalnej dystrybucji to operatorzy na pewno będą mieć.
A już wiemy że będzie.
Tylko że nikt nie zna dokładnej daty![]()
No niestety się nie sprawdziło, a RIM sobie bimba i przesuwa nam premierę(choć może w tym miesiącu się uda już? ale nie mam pojęcia jak z operatorami)
Dzwoniłem dziś m.in. do bajtela i uzyskałem info, że najprędzej dopiero koniec stycznia bo pracują jeszcze nad wersją jak to nazwali "dostosowaną do warunków polskich". Mam nadzieje, że się mylili co najmniej o prawie miesiąc bo ile to można czekać ...
Z dobrze poinformowanych źródełwiem, że przynajmniej Era ma już na 100% brandowane dla nich telefony. Plus podobnie.
Sprzedaż rozpocznie się gdy RIM dostarczy cały towar do PL...
Jakieś dostawy mają być podobno polowa/koniec stycznia, czyli pewnie realny termin, to koniec lutego.
Operatorzy mają już nawet promocje przygotowane
Podobnie było z 8900... RIM nie wyrabiał się z dostawami.... i data wprowadzenia na rynek była przesuwana...
Ps. wróciłem właśnie z UK, a tam oczywiście można już kupić 9700. Ale mnie kusiło, bo fajny jest ...![]()
A ja mam pytanie kiedy BB9000 bedzie dostepny w Orange ? Bo na stronie orange cały czas info ze "wkrótce". Znane sa jakies ploteczki ?
Edyta: no nie wazne, dowiedzialem ze sie telefon jest juz w ofercie to czeu na stronie jest "wkrotce" ?! Bez sensu.
Zgodnie z ich durna polityka, bardziej opłaca się przy przedłużaniu umowy zamknac numer w ofercie dla k. ind. i otworzyc OF 250 wtedy BB 9000 za 610 PLN. No nie wazne - nie rozmywam![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Teodore ; 11-01-10 o 18:49
I co...
Frustracja tylko została czy się doczekamy tych terminali...
Od tych mrozów moja poobijana Curevka się lekko obłamała na tylnej klepce... (ale ja niszczyciel telefonów jestem) i już przy klientach jeżynki nie mogę wyjmować więc zaczyna mi się trochę spieszyć... i mogę się nie doczekać tego Bolda 2....
Dodatkowo mam pytanko, czy Storma 2 udostępnią w tym samym momencie czy będzie to trchę później...
Zaczyna mnie to wkurzać lekko...
Pytanie co do storma to czy w ogóle wybiorą ten terminal - Storma 1 nie było w ofercie żadnego opka mimo, że 1 opek miał mieć zagwarantowaną wyłączność na storma 2 w Europie (prócz oczywiście sieci vodafone - ale storm 1 według oferty RIM miałbyć zaoferowany w sieciach vodafone i tej jednej sieci w Polsce)
Co i rusz traktowani jesteśmy jak idioci...
jak już coś zaoferują to pewnie w cenie z kosmosu...