Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 118
    Zaawansowany Avatar pentel
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    :)
    PIN
    HEX->DEC
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    6.0.0.723

Domyślnie

heh, dokładnie panowie. Raz próbowałem zadzwonić do orange i jakimś cudem udało m isietrafić na linię dot. bb. Niestety połączenia sie nie doczekałem;/ Brak kompetencji z strony konsultantów jest powalający np. kiedy dzwonią w ważnej sprawie. Miałem przygote o taką! > rozmawiałem dosć długo z konsultantką próbując uzyskać info. na temat x. Bez skutecznie- za każdym razem pytałem o to samo w inny sposb żeby co kolwiek od niej wyciągnać jak na sesji kiedy wykładowca lituje się nad Tobą - zamknela sie w sobie. Chciałem rozmawiać z kimś kto by mógł mi na moje pyt. odp. nie ma takiej możliwośći!! tak mi odpowiedziała! to poprosze z przełożonym.... masakra narobiłem troche jej problemu ale zachowywała sie bardzo bezczelnie i zbyt pewnie siebie mimo że nie była w stanie odp. na banalne pytanie.
    Co dalej ? {Ide sobie do salonu orange. Podchodze do biurka grzecznie sie przywitałem i powiedziałem dokładnie ze szczegółami z czym mam problem po czym podałem BB. Facet zawiesił sie na telefonie przez minute poczarował coś(kątem oka widziałem co robił na bb - nie wiedział w ogóle co robi!!) po czym oddał mi bezczelnie telefon mówiąc że nie widzi tutaj żadenego komunikatu o błędzie.....! Myślałem że rozerwe typa na strzępy .... chciałem już mu coś powiedzieć ale ugryzłem sie w język wziąłem grzecznie telefon i ponownie pokazałem mu komunikat żeby usłyszeć że to nie zależy od operatora... a zależało. Pytałem jeszcze o bis'a i tu mnie negatywnie zaskoczyli bo byłem gotowy przejść na abonament jednak facet powiedział mi że - żebym miał bis'a bb musi być zakupiony w salonie orange i zarejestrowany przy kupnie. Innej możliwośći nie ma...!;/ zapytałem o pakiety danych też mnie zwaliło bo musiał sie pytać kolegi...! ehh;/

przepraszam za literówki ale padam już;/
    Ostatnio edytowane przez pentel ; 20-03-10 o 00:16

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Cytat Napisał pentel Zobacz post
    Pytałem jeszcze o bis'a i tu mnie negatywnie zaskoczyli bo byłem gotowy przejść na abonament jednak facet powiedział mi że - żebym miał bis'a bb musi być zakupiony w salonie orange i zarejestrowany przy kupnie. Innej możliwośći nie ma...!;/ zapytałem o pakiety danych też mnie zwaliło bo musiał sie pytać kolegi...! ehh;/
    Jak widać, w wymaganiach w stosunku do kandydatów na pracowników, Orange nie wpisuje "mózg".
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

VIP Avatar wlochaty
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9xxx
    BIS/BES
    BIS T-Mobile
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Pentel - zadam ci inne pytanie - ile ludzi w salonie pyta się o BIS, a ile ludzi pyta się o zwykły telefon i np. internet w telefonie (orange free - chyba)? Więc rozpatrzanie nad tym nic nie da. Jeśli bb zrobi się popularne tak jak iP to konsultanci będą wszystko wiedzieć.
    A innym wątkiem jest problem z naborem i nabór "mądrych inaczej" na konsultantów. ALe to w każdej sieci.

Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    PIN
    HEX->DEC
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    6.0.0.723

Domyślnie

Ale sami przyznacie że takiej odp. sie nie spodziewaliście ... A najfajniejsze jest to że siedział sobie rozwalony jak w niebie z e75 na biurku i udawał boga. Ok. zgodze się nikt nie jest alfą i omegą ale jego zachowanie które opisywałem - przytocze żeby nie było nie jasności _ podałem telefon z wyświetlonym komunikatem i stałem nad facetem więc widziałem co robi, przez pierwsze 30 sec. rozkminil do czego służy track pad następne 15 sec. wykożystał na zgłębienie tajnika przyciusku menu. kolejne 10 - odkrył do czego słuzy czerwona słuchawka a chyba następyc 5sec.zajeła mu myśl "o kura coś zrąbałem" i oddał mi telefon mówiąc że tutaj zaden komunikat sie nie wyświetla..... naprawde to jest denerwujące bo podałem mu bb z włączoną przeglądarka i komunikatem a on oddał mi telefon z ekranem głównym mówiąc że tutaj nie ma żadnego komunikatu robiąc ze mnie idiote.....

brak słów poprostu. Powiesić tylko za takie podejście. A najbardziej mnie rozwala podejście konsultanta do młodego człowieka... które jest następujące - co może mi dać gówniarz w wieku 22 lat... nic albo doładowanie za 25 zł bądz za 5. Miałem podobną sytuacje kiedy chciałem podpisać umowe na firme. Siadłem grzecznie mówiąc czym jestem zainteresowany - pracownik .... odniosłem wrażenie że sie ze mnie nabija kiedy powiedziałem że chce wziąść taki abonament. Odpuścił kiedy wyciągnąłem bb z hasłem dostępu... podałem mu bb nie wchodząc w wiadomości - niech się pomęczy, miał problemy i to spore ;]. Bardziej sie uspokoił kiedy zobaczył rozliczenia na jaką kwote przychodzą. Może jest to żałosne co teraz pisze ale naprawde wkuria, skoro klient przychodzi i wymaga to powinien sie dostosować do tego. Nie jest od ocenanian tylko od przyjęcia zamówienia. Za to dostaje kase...
    Ostatnio edytowane przez pentel ; 20-03-10 o 13:48

VIP Avatar Dziadek
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Kraków/Gdów
    PIN
    Model BlackBerry
    Król
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

nie jasności
    wykożystał
    wziąść
    Bo widzisz pentel nikt nie jest doskonały...
    COME ON YOU SPURS!!!

Moderator Avatar zmoka
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Myślenice
    PIN
    2320bc10
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    7.1.0.267

Domyślnie

Niestety ale niejednokrotnie jest tak że trafiasz na zwykłego pracownika w APS czy Salonie Firmowym który podchodzi do pracy wg. zasady "odpierdzielić pańszczyźniane" i takie są efekty. Pentel przytoczyłeś temat BB który jest póki co bardzo niszowy w Polsce i Pan w punkcie pewnie urządzenie miał pierwszy raz w ręce a szkolenie wirtualne które powinien przerobić miał głęboko w d... bo i tak prawdopodobnie nikt go z tej wiedzy nie będzie sprawdzał.
    Ile razy było tak że konsultant nie potrafił odpowiedzieć na pytania podstawowe, choćby ile kosztuje minuta w danym abonamencie. Nic na to jednak nie poradzimy i nie do końca jest to wina OP'ka tylko podejścia danej osoby do pracy.
    NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
    Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub PIN!!!
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

7290 Najlepszy z Najlepszych 4.0.2.35 chwilowo odpoczywa
    PLAYBOOK 32GB 2.0.0.7971
    BOLD 9900 7.1.0.205BIS T-Mobile
    TORCH 9800 6.0.0.600 BIS T-MobileBOLD 9780 black 6.0.0.723 backup, white 6.0.0.576 BIS T-Mobile
    BOLD 9650 6.0.0.280 na testach

9000>9520>9700>9100>9810>9860 sprzedane

VIP - patrzy i czuwa Avatar krzychup
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    28135BF3
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Cytat Napisał Sethai Zobacz post
    Jakby opek dawał godne stawki [...] to byś nigdy nie rozmawiał za .29 PLN za minute
    Tyle ze w Orange za infolinie juz sie placi, choc do niedawna byla za free.
    Po drugie, infolinia to tez wizytowka opa - naturalnie, jesli wszyscy klada na to lache, to nie da sie z porownywania wysnuc wnioskow na korzysc ktoregos z opow - i moze wlasnie o to chodzi - taka moja teoria spiskowa.

BTW, juz kilka razy w ostatnim roku lub dwoch zdarzylo mi sie, ze dzwonila do mnie z oferta... no wlasnie, kto to albo raczej co to bylo?
    Tembr zenski, zaciagajacy z ruska, ale z metalicznym poglosem robota kuchennego starej generacji i w dodatku calkowicie nastawiony na nadawanie, a z wylaczona funkcja odbioru...
    Mialem wrazenie, ze jakas tania ukrainska sprzataczka na nielegalu nagrala sie na tasme, ktora pozniej op odtworzyl mi przez sluchawke liczac chyba na to, ze moze jestem akurat zalany w trupa i wybelkocze cos, co da sie zinterpretowac jako "TAK" i kolejny jelen w sidlach!?

Cytat Napisał fism Zobacz post
    k. Co do reklamy - ja mialem przyjemnosc z kampaniami 2 operatorow. Wiem bo reklamy poszly jedna po drugiej
    Kto jeszcze reklamuje BB?
    Cytat Napisał fism Zobacz post
    k. Co do reklamy - ja mialem przyjemnosc z kampaniami 2 operatorow. Wiem bo reklamy poszly jedna po drugiej
    Kto jeszcze reklamuje BB?
    fism - poprawiasz sobie statystyke liczby postow?

nie po prostu silnik forum:
    1) nie łaczy postów
    2) sam wysyła duble (albo i triple czasem)

fism
    Ostatnio edytowane przez krzychup ; 20-03-10 o 21:52
    Apartamenty na Starym Miescie w Krakowie - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

BB 9900, BIS Orange, OS 7.1.0.402
    BB 9000,
    OS 5.0.0.1079
    BB 9700, BIS Orange, OS 5.0.0.979

7290/8900/9000/9650/9700/9810/9900

Moj chomik: krzychup2010

Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    PIN
    HEX->DEC
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    6.0.0.723

Domyślnie

Cytat Napisał Dziadek Zobacz post
    Bo widzisz pentel nikt nie jest doskonały...
    no cóz.... fakt pisze sie na szybko i nie zwraca się uwagi.
    Heh wątpie zeby był to nowicjusz... n owicjusz raczej nie posiada e75 + plakietki boss salonu

maruda Avatar Mr.mapka
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Toruń
    PIN
    ukryty
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    6.0.0.723

Domyślnie

Cytat Napisał krzychup Zobacz post
    Tyle, ze w Orange za infolinie juz sie placi, choc do niedawna byla za free.
    Nadal jest free dla klientów biznesowych jeśli umowa/aneks były podpisane przed październikiem 2009.

W związku z powyższym nie odpowiadam w tych tematach na PM.

VIP - patrzy i czuwa Avatar krzychup
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    28135BF3
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Cytat Napisał Mr.mapka Zobacz post
    Nadal jest free dla klientów biznesowych jeśli umowa/aneks były podpisane przed październikiem 2009.
    Masz racje, ale to jest nawet jeszcze gorsze, bo oznacza, ze wieloletni klienci biznesowi tacy jak ja (zaczynalem z dwoma abo jeszcze od Idei Meritum w maju 2003), ktorzy zdecyduja sie kontynuowac umowe w Orange (aneks podpisany w grudniu 2009), zamiast uciec do konkurencji, dostana w nagrode kopa w twarz - nic, tylko gratulowac modelu biznesowego obrachowanego na to, ze "stary" klient dla wygody nie bedzie zmienial opa z takiego powodu, a w ogole, to na 99,999% o takim potraktowaniu go dowie sie z billingu, gdy juz bedzie po ptokach... Potem minie rok czy dwa i rozejdzie sie po kosciach...
    Apartamenty na Starym Miescie w Krakowie - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

BB 9900, BIS Orange, OS 7.1.0.402
    BB 9000,
    OS 5.0.0.1079
    BB 9700, BIS Orange, OS 5.0.0.979

7290/8900/9000/9650/9700/9810/9900

Moj chomik: krzychup2010