heh, dokładnie panowie. Raz próbowałem zadzwonić do orange i jakimś cudem udało m isietrafić na linię dot. bb. Niestety połączenia sie nie doczekałem;/ Brak kompetencji z strony konsultantów jest powalający np. kiedy dzwonią w ważnej sprawie. Miałem przygote o taką! > rozmawiałem dosć długo z konsultantką próbując uzyskać info. na temat x. Bez skutecznie- za każdym razem pytałem o to samo w inny sposb żeby co kolwiek od niej wyciągnać jak na sesji kiedy wykładowca lituje się nad Tobą - zamknela sie w sobie. Chciałem rozmawiać z kimś kto by mógł mi na moje pyt. odp. nie ma takiej możliwośći!! tak mi odpowiedziała! to poprosze z przełożonym.... masakra narobiłem troche jej problemu ale zachowywała sie bardzo bezczelnie i zbyt pewnie siebie mimo że nie była w stanie odp. na banalne pytanie.
Co dalej ? {Ide sobie do salonu orange. Podchodze do biurka grzecznie sie przywitałem i powiedziałem dokładnie ze szczegółami z czym mam problem po czym podałem BB. Facet zawiesił sie na telefonie przez minute poczarował coś(kątem oka widziałem co robił na bb - nie wiedział w ogóle co robi!!) po czym oddał mi bezczelnie telefon mówiąc że nie widzi tutaj żadenego komunikatu o błędzie.....! Myślałem że rozerwe typa na strzępy .... chciałem już mu coś powiedzieć ale ugryzłem sie w język wziąłem grzecznie telefon i ponownie pokazałem mu komunikat żeby usłyszeć że to nie zależy od operatora... a zależało. Pytałem jeszcze o bis'a i tu mnie negatywnie zaskoczyli bo byłem gotowy przejść na abonament jednak facet powiedział mi że - żebym miał bis'a bb musi być zakupiony w salonie orange i zarejestrowany przy kupnie. Innej możliwośći nie ma...!;/ zapytałem o pakiety danych też mnie zwaliło bo musiał sie pytać kolegi...! ehh;/
przepraszam za literówki ale padam już;/

Odpowiedź z cytatem
po prostu silnik forum: