Pentel :
Ludziom w orangutanie czasami trzeba najnowsz ergulaminy cytowac, bo nie sa ba biezaco ... U kazdego opka znajda si? jakies ancymony...
Pentel :
Ludziom w orangutanie czasami trzeba najnowsz ergulaminy cytowac, bo nie sa ba biezaco ... U kazdego opka znajda si? jakies ancymony...
Dokładnie.
Ale winy trzeba też szukać po stronie opka jako instytucji.
Orangutan wymienia kolejno taryfy w których można włączyć BIS.
W przypadku Plusa jest odmienna polityka i z usługi może korzystać "Abonent".
Takie rozwiązanie pozwala na unikniecie sytuacji jaka spotkała Orangutana w związku z obecnością lub brakiem konkretnej taryfy w regulaminie usługi.
pbyra - cofnij się pare postów wstecz to syt. którą opisywałem. Gość który za wszelką cene próbował wcisnać AJfona - usłyszawszy odpowiedz że z BB jestem zadowolony odpowiedział śmieche że BlackBerry to w Erze tak usługa.... tyle.
Kurde dawno tu mnie nie było - widzę, że sami eksperci i starzy wyjadacze tutaj siedzą![]()
Ostatnio edytowane przez Domel ; 17-10-10 o 22:54
Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
czuję się wyróżniony .... ironicznie
Zależy na kogo się trafi. Korzystałem z BIS Plusa i miałem takie jazdy z BOK że czasem dzwoniłem w pozycji leżącej (żeby nie paść na glebę). Tak naprawdę dla BB powinien być delegowany jakiś nie duży zespół do obsługi, który posiadałby w miarę kompletną wiedzę. Jako klient biznesowyjak na razie z Orange jestem zadowolony.
pozdrawiam Pabllo
Mister.maupka......
Jakim prawem bez mojej wiedzy i pozwolenia wklejasz korespondencje z moim podpisem? To po pierwsze.
(wklej całość łącznie z Twoimi wypocinami, lamentami i wszystkimi danymi osobowymi)
Po drugie. Skoro jesteś takim specjalista w dziedzinie BB to powinieneś wiedzieć ze terminal można samemu wyrejestrować.
Po trzecie. Niby z jakiego powodu podważasz moja wiedzę i zamieszczasz moja odpowiedz z tym temacie skoro odpisałem Ci zgodnie z sytuacja jaka była w chwili realizacji meila od Ciebie?
Konto blackberry realizuje @ do 24h w dni robocze.
Po czwarte. W swojej odpowiedzi pokazałeś jaki jesteś Cwaniaczek, ale z miodem w uszach bo to chyba chciałeś pokazać.
EOT
BlackBerry 9810 Torch
BlackBerry 9700 Bold
BlackBerry 9000 Bold
BlackBerry 8800
Gdyby po stronie opka siedziała osoba kompetentna to nie walczyłbym przez 5 godzin z takim prostym tematem.
Skoro uważasz, że można samemu wyrejestrować terminal nie będąc klientem danej sieci to proszę pochwal się jak to zrobić. Nie jeden będzie zadowolony z takiej wiedzy.
Może coś innego znalazłeś w skrzynce ale ze swojej strony wkleiłem pełne treści obu maili.
Ogólnie mam wrażenie, że wyczytujesz w poście coś czego nie ma.
W którym momencie podważałem twoje kompetencje?
Czyżbyś nie zauważył, że w odpowiedzi na Twojego maila wyraźnie napisałem, że udało się wyrejestrować BB dzień wcześniej?
No i na koniec wydaje mi się, że chciałeś mnie obrazić pisząc
Muszę Cię zmartwić. Takie teksty traktuję ciepłym moczem z wysokości jednego metra.