W związku z tym, że zaroiło mi się w domu od Stormów w wersji GSM/CDMA, a chciałbym poszerzyć swoją kolekcję Jeżynek (w końcu nie wypada, żeby redakcja miała 1-2 modele BB) chciałem się spytać czy nie byłby ktoś chętny na wymianę w zamian za jednego (lub więcej) tych Stormów w zamian za jakiś ciekawy terminalik, np.:
- 8520 (1:1)
- 8300 + 8800
- 8900
- 9520/9550 (daje 2x 9530)
- 9700 (też 2 Stormy)
- 9630 (1:1)
W jakim Stanie są 9530? Powiedziałbym, że w co najmniej bdb- albo db+ - normalne ryski z użytkowania, ekran w stanie idealnym, brak odprysków lakieru na ramce, nowa bateria w jednym, w komplecie pudełka, kable usb (niestety brak ładowarki), jakieś śmieciowe papiery z Verizonu, instrukcje, etc (słuchawek brak). Wszystkie mają czyste PINy, tj: nie są zablokowane u operatorów ani w RIM, wyrejestrowane z BIS (rejestrowane w Orange PL, więc działają, przy powrocie do Bolda automatycznie PIN się zwolnił). Brak simlocków, branding Verizon, karta Verizona gratis
Czego oczekuję w związku z wymienionymi modelami? Ładnego stanu (nie poobijane, poobgryzane, z masą rys na ekranie), czysty PIN (chociaż może być zarejestrowany, z tym nie ma problemu), jakieś w miarę wiarygodne świadectwo pochodzenia. Pudełko nie jest wymagane, podobnie jak komplet okablowania (w tym osłuchawkowania).
Sprzedaż raczej średnio mnie interesuje
Na życzenie - zdjęcia, ale raczej jak ktoś jest poważnie zainteresowany
To by było na tyle, koniec przekazu i pozdrawiam![]()

)
Odpowiedź z cytatem