no wiec...po pierwsze - sporo problemow, najpierw downgrade z 5.0.0.328 do 4.7, poniewaz na poprzednim slabo lapalo siec a i przegladarka nie dzialala. po downgradzie ... zdebialam :P poniewaz podczas proby instalacji, co chwile wlaczal sie tryb pamieci masowej, bez mojego wyraznego polecenia, a i nawet bez mojej woli :P w koncu zmienilam ustawienia i dalej do DM - tutaj znow zaskoczenie... po probie upgrade'u otrzymalam informacje, ze niezbedna do tej czynnosci jest aktywna subskrypcja uslugi... pokobinowalam, bb.com pomoglo w upgradzie i teraz czekam na wynik... wizualnie jest ladnie...tylko po upgradzie stracilam wszelkie dane ;/ co mnie nieco zmartwilo. no nic, to teraz przywracanie kopii zapasowej...
Po przywróceniu będziesz je miała znowuA jak ominąć ten komunikat o konieczności subskrypcji to nawet u nas w FAQ jest napisane
![]()
no tak...tylko pojawil sie kolejny problem:P service booki cos mi psuja z siecia. tzn ,nie mozna sie do mnie dodzwonic, ja nie moge sie dodzwonic, przegladarka nie dziala. a co jesli nie pominelam tego powiadomienia,jak radziliscie? :P
No pominęłaś je w jakiś sposób, skoro zainstalowałaś, nie?A każdy sposób jest pewnie dobry.
A połączenie z siecią w ogóle jest? Po update wyłącza się często moduł telefoniczny (OFF)
nie wiemjak to sprawdzic?
no zainstalowalam przez blackberry.com :P chyba mi zadnej oplaty nie pociagnelo?:P
A za co by mieli Ci policzyć? Aktualizacje są dożywotnie w ramach jednego zakupionego sprzętu (tak samo jak np. WM).
Zobacz po prostu czy przy antence gdzie było edge, 3G, etc. jest dalej taki napis, czy może jest napisane OFF.
3G i nikt ne moze sie dodzwonic
Hmm, a wylacz i wlacz modul telefoniczny, ewentualnie wyciagnij I wloz baterie.