Tym czym 9530 od 9500 - dodatkowym modułem CDMA.
Jest, to jest wlasnie 9550...
Dobra to jeszcze czym się różni 9520 od 9550 ?
Sorka, że tak dopytuje ale nie do końca rozumiem tych numeracji, bo logiczniej by było, że czym wyższy numer tym wyższa wersja...
Chodzi mi, że CDMA nie obsługują raczej polskie sieci myślę, że połączenie kodowania FDMA i TDMA. A nie że telefon nie obsługuje, tak więc stąd mój wniosek, że po co w Polsce nam telefon z CDMA skoro i tak sieci nie używają tego kodowania.
a sorka jednak już używają... [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Dobra, jeszcze raz
9500/30 - Storm1 GSM/GSM+CDMA
9520/9550 - Storm 2 GSM/GSM+CDMA
A CDMA Orange uzywa tylko do transmisji danych i ten standard jest chyba dostepny tylko przy wyzszych abonamentach internetowych (przynajmniej tak wydawalo mi si? po przeczytaniu ich oferty)
Jak dla mnie różni się następującymi rzeczami:
1. Kosztuje na amerykańskim ebay-u znacznie mniej niż 9520 w UK. Czyli niecałe 1400 zł z przesyłką a w komplecie jest karta 16GB.
2. Nie ma tego obleśnego logo vodafone tylko verizon na klapce baterii. A klapkę niebrandowaną można kupić na cnn.cn.
To znaczy ten "bottom cover" z vodafone tez można kupić ale po co rozbierać telefon.
No i ta karta jak pisałem.
Zastanawia mnie jedno. Gdyby kiedys ukazał sie OS z fabrycznym PL to pewnie będzie softem do 9520. Czy będzie można go wrzucić do 9550???
Trzymam rękę na przycisku "kup teraz" i cały czas mam "zagwozdkę". Ale podoba mi się skubaniec.
COME ON YOU SPURS!!!