Nie mam pojęcia i nie będę się wygłupiał zgadywaniem (może ktoś wie?).
Na moim 9500 też tak było napisane, ale w opcjach jest to co sam podałeś, za to na 9530 jest tak napisane i w opcjach pisze (3G, CDMA, WiFi)
Nie mam pojęcia i nie będę się wygłupiał zgadywaniem (może ktoś wie?).
Na moim 9500 też tak było napisane, ale w opcjach jest to co sam podałeś, za to na 9530 jest tak napisane i w opcjach pisze (3G, CDMA, WiFi)
Ostatnio edytowane przez mariuszdelta ; 27-11-09 o 13:43 Powód: Podwójny post - scalenie
Ktoś by mógł reuploadować OS v5.0.0.341 rel.545 Beta ? Był bym bardzo wdzięczny... bo ten obecny został zdjęcty z rapidshare
Możesz go ściągnąć z BBOS
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Jest jednak problem z instalacją tego OS'a. U mnie nie zgadza się Hardware Id radia z Hardware ID telefonu. Na crackberry jest o tym cały watek. Jedyne co udało mi się złożyć to hybryda Radio z 306 + JAVA z 341.
Uaktualnienie: Oficjalna wersja [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] OS 5.0.0.341 ma wersję radia zgodną z hardware id telefonu, więc powinna się zainstalować bez problemu.
Ostatnio edytowane przez janusz08 ; 02-12-09 o 18:13 Powód: Podwójny post - scalenie
Spoko,
tylko jest mały problem z updatem.
Usunałem plik vendor.xml i mimo to w Desktop Manager dalej nie widzi softa, który instaluję...
==
ok już w FAQ znalazłem, że chyba mam zaznaczona opcję automatycznej aktualizacji...
hmm o jakie Radio chodzi ?
Ostatnio edytowane przez mariuszdelta ; 02-12-09 o 20:40
A instalujesz dokładnie tak jak jest podane w FAQ? Ewentualnie odłączasz internet na czas instalacji?
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Mam windows XP
odznaczyłem automatyczną aktualizację i nadal nie znajduje mi zainstalowanego softa.
A jak odłączam internet to nie znajduje nic do aktualizacji :D
Nie kumam czemu mi nie znajduje tego softu :/ jedynie na .306 jako najnowszy
Dobra teraz... przywróciłem oryginalny niespolszczony soft i znalazło ten .341
ale i tak nie chce go zainstalować zamieszczam poniżej screeny:
Klikam dalej i dupa..
Dobra udało się bezpośrednio przez Loadera :) bo przez Desktop Manager nie idzie..
i Po zainstalowaniu nowszego softu nie działa voice dialing... :/ na .306 śmigał bez problemów...
chyba wrócę do .306
Ostatnio edytowane przez mariuszdelta ; 03-12-09 o 00:01 Powód: Podwójny post - scalenie