Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 47 z 48 PierwszyPierwszy ... 3745464748 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 471
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    5.0.0.979

Domyślnie

Wlochaty, na forum zarejestrowany jestem juz jakis czas, czytam je od jeszcze dluzej wiec prosze Cie nie mow, ze nie poswiecilem czasu na poszukanie odpowiedzi na moje pytanie. Po ilosci moich postow mozesz wywnioskowac, ze jezeli juz cos pisze to znaczy ze nie nic nie moglem znalezc i licze na pomoc bardziej zorientowanych w temacie. Dlatego moze zamiast upominac mnie podalbys konretny link ew. strone. Przekopalem sie przez strony 29-46 tego tematu i nie bylo na nich nic odn. trybu oczekiwania-skad mam wiedziec ze takie zagadnienie bylo poruszone przy okazji 5 wersji softu wstecz? Ja wiem ze to takie typowo polskie - "jestem na forum dluzej, wiecej wiem, op...cze nowego ze mu sie poszukac nie chce". Tylko ze czasami wyszukiwarka nie jest w stanie pomoc a przekopywanie sie przez 100 str. totalnego miszmaszu mija sie z celem i jest marnowaniem czasu.

Pozdrawiam i zycze w Nowym Roku wszystkiego dobrego.

VIP Avatar wlochaty
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9xxx
    BIS/BES
    BIS T-Mobile
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Cytat Napisał DOC Zobacz post
    Przekopalem sie przez strony 29-46 tego tematu i nie bylo na nich nic odn. trybu oczekiwania-skad mam wiedziec ze takie zagadnienie bylo poruszone przy okazji 5 wersji softu wstecz? Ja wiem ze to takie typowo polskie - "jestem na forum dluzej, wiecej wiem, op...cze nowego ze mu sie poszukac nie chce". Tylko ze czasami wyszukiwarka nie jest w stanie pomoc a przekopywanie sie przez 100 str. totalnego miszmaszu mija sie z celem i jest marnowaniem czasu.
    Fakt który wymieniłeś, to niestety nie moja wina. Tutaj musisz uderzać do innych, przede wszystkim do administratora lub supermoderatora, bo oni mają decydujące słowo.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    Model BlackBerry
    dwa BB
    BIS/BES
    Orange/Plus
    BlackBerry OS
    6.0./4.7

Domyślnie

Cytat Napisał montanus Zobacz post
    Po wgraniu 5.0.0.979 wszystko pięknie działało kilka dni. Dziś nagle przestał działać keyboard unlock.

Czy ktoś jeszcze miał taką przypadłość?
    U mnie z tym softem nie mogę dodać nowego wpisu w książce, ta miła opcja przestała działać. Ale to nic, nie mogę też synchronizować kontaktów przez Google, choć mam BIS (mejle jak przychodziły tak i przychodzą). To się chyba nazywa pułapka. No i czasem się zawiesza, jakby zbyt często. Przeklinam dziń w którym wpadłem na pomyśł wgrania softu. "lepszego", który okazał się wrogiem dobrego. Ktoś wie skąd zassać 5.0.0 Orange PL.

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Ze strony Orange?

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Hint: Magiczne pytanie do Google brzmi "orange poland blackberry software"
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    5.0.0.979

Domyślnie

5.0.0.1014 Oficjalny (EastAsia - bez języka polskiego) [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] Zainstalowalem na probe (ale niestety za bardzo przyzwyczailem sie do polskich tlumaczen zeby uczyc sie telefonu od nowa) i musze powiedziec ze ta wersja sprawia wrazenie duzo szybszej od 979 i od najswiezszej wersji v6.0. Jezeli ktos od zawsze uzywal BB w jezyku Shakespeare'a to polecam.

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Jakaś krzywda się stała linkowi
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie odpisuję na PW.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    5.0.0.979

Domyślnie

Ooops Forum go skrocilo ale niewazne, chodzi o link z pierwszej strony.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    Nie wiem
    BlackBerry OS
    6.0.0.448

Domyślnie Pomocy !!!!!

Witam wszystkich , posiadam Bold'a 9700 , miał juz wgraną wersje 6.0.0.448 i po 2 tygodniah przestał działac aparat tzn. pisze mi Nie można uruchomić aparatu , przed ponownym uruchomieniem aparatu pozamykaj pozostałe aplikacje .. Co mam zrobić ? kolega powiedział mi że ten soft nie współpracuje z moim Bold'em bo ten soft jest do 9780 .. Co mam zrobić ? jak wgrać na telefon wersje 5.0.0 ? 515189817 to mój numer prosze pisać , lub gg 2391645 .. z góry dzięki

Redaktor Avatar fism
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Wrocław
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1

Domyślnie

Cytat Napisał maly112 Zobacz post
    kolega powiedział mi że ten soft nie współpracuje z moim Bold'em bo ten soft jest do 9780
    bzdura
    Nie można uruchomić aparatu , przed ponownym uruchomieniem aparatu pozamykaj pozostałe aplikacje
    Próbowałeś wyciągnąć baterię?
    jak wgrać na telefon wersje 5.0.0 ?
    Szczegółowa instrukcja jest w FAQ, w podpunkcie o wykonywaniu downgrade oprogramowania.
    Nie odpisuję na PW.

Zaawansowany Avatar pentel
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    :)
    PIN
    HEX->DEC
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    6.0.0.723

Domyślnie

Witam, widziałem kilka temat związany z moim problemem jednak zamknięty. Kupiłem nie dawno 9700, który był używany w BES'ie.
    Problem jest taki że nie moge zdjąć hasła, ani wyłączyć by nie blokowało mi co chwile urządzenia;/
    Oczywiście szyfrowanie mam wyłączone a mimo wszystko kłódka jest. Wpisałem 10 razy źle hasło - celowo. Telefon przeprowadził wipe ale problem występuje ciągle. OS. 5.1.0.146