sorki, tak z ciekawości, to np z jakimi ustawieniami pod ten rynek? co nie tak wg Ciebie z tym softem, skoro wszędzie na forum jest napisane, że nieważne od jakiego operatora unen pochodzi.
sorki, tak z ciekawości, to np z jakimi ustawieniami pod ten rynek? co nie tak wg Ciebie z tym softem, skoro wszędzie na forum jest napisane, że nieważne od jakiego operatora unen pochodzi.
Nie wiem, dlatego pytam. W telefonach SonyEricsson to np. dostępne wersje językowe - w mojej wersji były jeszcze języki z innych krajów Europy Środkowej + angielski.
A, i nie widziałem nigdzie tekstu, że "nieważne od jakiego operatora pochodzi"Pewnie gdybym takie coś wyczytał, to bym się nie pytał
![]()
Dzięki, pawelbsk![]()
Czy w wersji 442 macie Texas Holdem Kinga? Moze ktos sprawdzic?
pozdrawiam
A...
no to nie wiem co jest grane, po upgrade OSu, u mnie i u mojego kumpla gdzieś przepadł...
pozdrawiam
A...
posiadam 9700 z amerykańskiej sieci at&t, jak na razie wszystko fajnie dziala, właśnie z oficjalnej strony ściagam jakis nowy soft. Problem jest z mapami ponieważ mam komunikat "maps has been disabled" czy ma to coś wspólnego z tym, że telefon nie jest z Europy ?