Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    X.X.X.XXX

Domyślnie

Witam, mój dziewiczy wpis odnośnie BB9700, ktory dostałem od Orange po usilnych porzekonywaniach, ze jest super i bedzie lepiej niz Nokia E71 i kazda inna. co sądzicie o sofcie, ktory dał Orange? Nie działaja Mapy, GPS, telefon nie łączy sie z rSAP (zdalny dostep do SIm). Ogólnie jestem zmeczony juz nokiami, a aktualne wersje sa bardzo rozczarowujące (np C05-00). BB jest jak najbardziej dobrą alternatywą jednak musze podnieść jej funkcjonalność. Gdyby ktoś z doświadczonych użytkowników mogł mi w tym pomóc no to bede bardzo wdzięczny. jesli 9700 bold jest niemodyfikowalny to mam jeszcze bb 8900 równiez w stanie nieużywanym od Orange.
    Licze na sugestie, ewentualnie ciekawa dyskusje nt rSAP. Brak połaczenia z samochodem jest najbardziej bolesny

Przeniosłem Twój post tutaj bo nie doszukałem się żadnego związku z tematem w którym go zamieściłeś o OS do 8820.(edit-zmoka)
    Ostatnio edytowane przez zmoka ; 22-11-10 o 20:32

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9300
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    brak

Domyślnie funkcja rsap i wyskakujace okienko

dopiero od kilku dni jestem uzytkownikiem bb wiec prosze o wyrozumialosc,korzystam z z zestawu glosnomowiacego w samochodzie z funkcja rsap,wszystko dziala bez zarzutu tylko po kazdorazowym automatycznym rozlaczeniu na ekranie telefonu pojawia sie okienko plus mega ktore musze recznie anulowac,w jaki sposob moge pozbyc sie tej uciazliwosci?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia