Witam, mój dziewiczy wpis odnośnie BB9700, ktory dostałem od Orange po usilnych porzekonywaniach, ze jest super i bedzie lepiej niz Nokia E71 i kazda inna. co sądzicie o sofcie, ktory dał Orange? Nie działaja Mapy, GPS, telefon nie łączy sie z rSAP (zdalny dostep do SIm). Ogólnie jestem zmeczony juz nokiami, a aktualne wersje sa bardzo rozczarowujące (np C05-00). BB jest jak najbardziej dobrą alternatywą jednak musze podnieść jej funkcjonalność. Gdyby ktoś z doświadczonych użytkowników mogł mi w tym pomóc no to bede bardzo wdzięczny. jesli 9700 bold jest niemodyfikowalny to mam jeszcze bb 8900 równiez w stanie nieużywanym od Orange.
Licze na sugestie, ewentualnie ciekawa dyskusje nt rSAP. Brak połaczenia z samochodem jest najbardziej bolesny
Przeniosłem Twój post tutaj bo nie doszukałem się żadnego związku z tematem w którym go zamieściłeś o OS do 8820.(edit-zmoka)
dopiero od kilku dni jestem uzytkownikiem bb wiec prosze o wyrozumialosc,korzystam z z zestawu glosnomowiacego w samochodzie z funkcja rsap,wszystko dziala bez zarzutu tylko po kazdorazowym automatycznym rozlaczeniu na ekranie telefonu pojawia sie okienko plus mega ktore musze recznie anulowac,w jaki sposob moge pozbyc sie tej uciazliwosci?