No dobra a co do problemu ?? Ktoś wie jak to naprawić ?? Zanim zmieniłem na abo wszystko grało jak trzeba![]()
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
SB to on dostal jak aktywowal BIS.
Ja bym zadzwonil do operatora.
Zadzwoniłem i tak:
-dostałem info o ustawieniach czyli CS i 7-bitowe kodowanie
-miałem uruchomić ponownie bb
-jeśli nie to czekać bo mogły się nie wszystkie dane załadować (w orange nie u mnie ;D)
Zrobiłem wszystko i nadal nie działa więc czekam![]()
ps: o service bookach słyszałem coś tam ale niczego nie instalowałem ręcznie/sam.
A moze sprawdz w Orange Online czy jest taka usluga jak SMS - moze masz to wylaczone?
Nie ma SB odpowiedzialnych za sms.
Ostatnio edytowane przez fism ; 30-11-09 o 20:41 Powód: Podwójny post - scalenie
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
O boze nie chce mi sie jak narazie os'a instalowac od nowapoczekam jeszcze tak jak mi kazali I sie zobaczy co dalej...
Zainstalowałem os'a 4.6.1.168 i błąd ten samMa ktoś jeszcze jakieś pomysły ??
O boze :F znowu byl to problem ze zlym poczatkiem numeru... Poprawilem wszystkie numery (bez 0 na poczatku) I orkiestra gra![]()
Ostatnio edytowane przez koxx ; 02-12-09 o 17:17 Powód: Podwójny post - scalenie
Witam!
Podpinam się tutaj bo nie wiem czy jest sens z zakładaniem nowego tematu... bo nie wiem.
Mój 8900 wysyła dziwne SMSy.. czemu dziwne.. część ok 20 znaków jest normalnie czytelna a reszta 30-50 w postaci kwadracików. Potem znowu część liter widoczna i znowu kwadraciki... Zaczynam przygodę z BB ( wprawdzie używam od ok 3 miesięcy PLAY i Orange) ale nie mam pojęcia co to za licho.
Może to faktycznie kwestia jakichś ustawień, o których do tej pory pojęcia nie miałem ....
Pozdrawiam gorąco.
Aaa
korzystając z okazji .. ustawienia SMS ->kodowanie 7 bit i sieć CS..
Ostatnio edytowane przez zaba287 ; 19-11-10 o 08:05