BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
Witam,
jako, że jestem zainteresowany dołączeniem do wspólnoty użytkowników Blackberry, to mam parę pytań
Czy Blackberry Mail&Web to po prostu BIS w T-Mobile ? Gdzieś czytałem, że to nie jest pełnowartościowy BISdziękuję z góry za odpowiedź.
I jaki według Was operator jest teraz najkorzystniejszy pod tym względem ?![]()
W Mail&Web się nie pakuj, to już lepiej w ogóle bez BIS.
Na dniach ma wyjść dobra oferta jednego z pozostałych operatorów... ale szczegółów brak.
Na chwilę obecną najkorzystniej jest w Play, potem w Plusie.
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
1. Na chwilę obecną każdy operator ma BISa.
2. Tak BB mail&web w T-m.pl to BIS-B, ale..... ma ograniczenie do 100 MB, po przekroczeniu tego limitu prędkość spada do 16 kbps (jeśli się mylę to proszę, aby mnie ktoś poprawił)
3. ORANGE, PLUS i PLAY mają BIS-B bez w/w w pkt 2 ograniczeń.
4. PLAY ma dodatkowo BIS na kartę (PLAY fresh, mix).
5. Który najkorzystniejszy - musisz wybrać sam.
---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:43 ----------
Tak BTW - czy mógłby ktoś zedytować post nr 1 i uaktualnić na temat T-m i jego BISa?! I oczywiście o Play na abonament i kartę, bo widzę, że moderatorzy mają długą drzemkę.
Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 07-03-12 o 13:54
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
Odpowiedziałbym tak jak zawsze, ale tutaj mi nie wypada.
---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:57 ----------
Aha - i dziękuje za wprowadzone zmiany, ale usunąłbyś jeszcze to bystrzaku:
bo się dublujeW Polsce usługa BIS skierowana jest do osób prywatnych oraz firm, korzystających z abonamentu telefonicznego w sieci komórkowej,
NIE JEST DOSTĘPNA w systemach Pre-Paid, z wyjątkiem sieci Play.
UWAGA ! OFERTY MIX TO NIE ABONAMENT TYLKO PREPAID ZE STAŁĄ DEKLARACJĄ WPŁATY DANEJ KWOTY.
Jak aktywować usługę BIS?
Skontaktuj się ze swoim operatorem sieci komórkowej.
czy rss są wliczane w bis ?
Jakie RSS? Z Kanałów Społecznościowych czy z nie-wiadomo-czego?
Tak? A ja właśnie przeczytałem w regulaminie ze strony Plusa, że "W ramach Usługi BlackBerry Abonent otrzymuje nieograniczony dostęp do prywatnego APN blackberry.net w ramach zasięgu sieci Plus na terenie Polski. Połączenia z innymi APN podlegają opłatom (...)". Punkt 14. [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Dodatkowo punkt 13. zawiera informację, że nie ma możliwości z rezygnacji z usługiHaha, BIS do grobowej deski
![]()
Ostatnio edytowane przez bili20 ; 25-04-12 o 03:17