ale ja się nie śmieję, kompletnie się na tym nie znam, więc pytam bo nawet nie wiem czy to nie jest to samo (teraz już wiem, że nie jest).
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
kliknęłam w konfiguracji maila na adres poczty i ustawiłam nazwę użytkownika i hasło tam w opcjach, i teraz mogę się zalogować tutaj: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] tylko, że tam po zalogowaniu w sumie nie ma nic do zrobienia bo to dotyczy tylko poczty?
no i nadal nie mam tego internet browser w rejestrze...![]()
Ostatnio edytowane przez Najna ; 05-01-12 o 00:32
Witam
Założyłam sobie 2 konta e-mail i wszystko hasało aż w końcu po kilku dniach przestały dochodzić do mojego BB wiadomosci e-mail nic nie zmieniałam ani w BB ani na poczcie przez kompa
co mam zrobić aby dochodziły![]()
Pitalota a co zrobiłaś po dostaniu BB, żeby aktywować to wszystko związane z pocztą (bo widzę, że też masz play...)?
Najna nic po aktywacji BISa załozyłam sobie od razu konta pocztowe.Znalazłam gdzies tu u Was link aby aktywowac usługi pocztowe w playu ale wpisując swój pin i imei telefonu wyskakiwał mi jedynie komunikat ze musze sie zarejestrowac. Moje próby rejestracji nic nie dały.Nie zarejestrowałam swojego urzadzenia ostatecznie
Rejetry uslug wyslane ??
tzn jeśli ''panel bisowy'' to jest ten adres wysłany poniżej to ja się tam już mogę zalogować, i wysłałam stamtąd te rejestry usług. Jednak to nadal nic nie zmieniło...
Witam,
Odgrzebię temat... mianowicie walczę z klientem gmail na moim BB 9810
BIS-u nie ma. Jest pewien problem a mianowicie po zainstalowaniu klienta chcę do odpalić i wyskakuje błąd tunnel failed. Dodam iż szukałem na temat informacji w sieci i tak:
- APN zaznaczone
- internet jest bo przeglądarka normalnie łączy się po wap2
Odinstalowanie i ponowna instalacja nic nie dają... Może ktoś zna sposób na rozwiązanie problemu ?
Z poważaniem
Tak... Zainstalować np. Shangmail.
Natywny klient nie działa bez BIS, a Ty mówisz tylko o wtyczce.
No ale mogę się mylić...