Pozbędziesz się tego, nie bój żaby.Zobacz na allegro ile tej chińszczyzny i jaki ruch tam jest. Więc jeżeli nie wszystko to na pewno większość kasy odzyskasz.
A no i na przyszłość - zwracaj większą uwagę na wszystkie szczegóły.![]()
Pozbędziesz się tego, nie bój żaby.Zobacz na allegro ile tej chińszczyzny i jaki ruch tam jest. Więc jeżeli nie wszystko to na pewno większość kasy odzyskasz.
A no i na przyszłość - zwracaj większą uwagę na wszystkie szczegóły.![]()
Ale dlaczego piszecie, że odzyska wiekszość kasy? Przecież 8900 sa na allegro z polskich sieci po już 700 PLN... Jeszcze rozumiem jak ktoś szuka N95, N96 albo N97, bo też widziałem takie wynalazki, ale jak ktoś chce BB to raczej ma dość sprecyzowane potrzeby i raczej takiego dziwadztwa nie kupi. Ale powodzenia życzę i tak.
| 9000 5.0.0.610 | 9800 6.0.0.534 | 9900 7.1.0.205
Aukcja ta jest już poruszona w temacie o allegro.
ja kupiem swojego BB z Hong Kongu ale jest oryginalny i nowy , ale taka prawda że i tak na allegro dałbym za refurbrished koło 450 zł ale nie chciałem refurbrished i wahałem się miedzy kupnem BB ze stanów a z HK aż w końcu poczytałem że z USA może nie działać. W HK zapłaciłem koło 550 zł + 50 wysyłka + 120 urząd celny ale mam nowego oryginałai jestem happy
![]()
tak ta z hong kongu
nie wiem zapytałem się kolezanki ze stanow i stwierdzila ze jak przyjechala pare razy z bb z usa do pl i wkladala polska karte to nie dzialal i jej znajomym tez, dlatego wybralem t a z hk . Seller ten :
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
a aukcja ta : [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
ale w sumie mega się bałem czy dojdzie i czy będzie oryginał itp , ale stwierdzilem ze jest ubezpieczenie z pp i poza tym napisałem tak do 40 osób co juz u niego kupily czy bylo wszystko ok![]()