to WiFi jest domowe..laptopy nie maja problemu i inne telefony tez nie maja problemu z polaczeniem..nie wiem czy cos w srodku w telefonie jest zle ustawione czy co..bo w pewnym momencie dzialalo na wifi..zobacze jak bedzie jutro w pracy..
to WiFi jest domowe..laptopy nie maja problemu i inne telefony tez nie maja problemu z polaczeniem..nie wiem czy cos w srodku w telefonie jest zle ustawione czy co..bo w pewnym momencie dzialalo na wifi..zobacze jak bedzie jutro w pracy..
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub PIN!!!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
7290 Najlepszy z Najlepszych 4.0.2.35 chwilowo odpoczywa
PLAYBOOK 32GB 2.0.0.7971
BOLD 9900 7.1.0.205BIS T-Mobile
TORCH 9800 6.0.0.600 BIS T-MobileBOLD 9780 black 6.0.0.723 backup, white 6.0.0.576 BIS T-Mobile
BOLD 9650 6.0.0.280 na testach
9000>9520>9700>9100>9810>9860 sprzedane
przeczytalam na samym poczateczku tematu pojawia sie podobny problem do mojego. teraz jestem w pracy i bb polaczyl sie z siecia bez problemu..bis smiga..tak samo przegladarka..rozumiem ze teraz musze pogrzebac w ustawieniach routera w domu z tym ze troche sie boje ze tak poprzestawiam ze cala rodzina bedzie bez internetu..z tego co wyczytalam musze chyba jakby wpisac MAC bb do ustawien routera zeby go lapal..ale wydaje mi sie ze przy takich ustawieniach routera musze wwpisywac mac wszystkich urzadzen? jak wroce do domu bede kombinowac...najwyzej bede pisac,szukac czytac :P
Dzień dobry.
Mam krótkie pytanie czy ktokolwiek jest w stanie ustawić te internetowe łącza tak żeby internet był darmowy a nie playowo GPRSowy?
Jak czytam wszystkie możliwe wątki od 14 godzin to nic absolutnie nie działa z podpowiedzi ani o wifi ani Bis Bes.
Z tego co widzę internetowe ustawienia to horror w sam raz dla internetomaniaków, którym nie jestem.
Proszę o jasną instrukcję albo namiary na jakiegoś informatyka, który ustawi to za kasę.
Pomocy!
jeśli nie playowo GPRSowy internet to:
1. przejdź do jednego z trzech operatorów bez "roamingu wewnętrznego"
2. wyłącz w BOK transmisję danych GPRS (stracisz WAP i MMSy - ale po co to komu)
3. ciesz sie darmowym internetem w kraju;
4. za granicą, po wyłączeniu transmisji danych w roamingu, dalej będziesz miała wszystkie usługi BB dostępne po wifi za darmo
5. prześlij czek bankierski in-blanco na mojego priva![]()
jest to jedyna skuteczna metoda a ja jestem informatykiem i nie gardzę kasą - czyli wypełniam twoje kryteria
ps.
masz oczywiście wykupioną usługę BIS bo tylko w takim wypadku instrukcja jest "słuszna"
Ostatnio edytowane przez viValdi ; 29-03-12 o 21:42
-----------
był 8820/BES; był 9300/BIS (został w rodzinie); jest 9780/BIS