Jak twardy reset nie pomoże to wipe.
Jak twardy reset nie pomoże to wipe.
W moim BB 8520 mam platformę 4.2.0.118 oraz system 4.6.1.272. Jaką mogę pobrać aktualizację. Może czytam zbyt literalnie, ale żadna ze wskazanych nie odpowiada moim danym.
Po zmianie systemu na 5.0 w BB 8520 zauważam, że blokowanie klawiatury odbywa się nadal za pomocą 'kłódeczki' pod przyciskiem 'A', natomiast odblokowywanie poprzez naciśnięcie przycisku 'mute'.
Czy da się jakoś to zmienić?
I wreszcie jest przewijanie fotek w galerii
@fism: Thx już znalazłem więc post wyleciał
---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
@fism: A da się chociaż zmienić, żeby po kliknięciu przycisku MUTE/odblokowaniu klawiatury telefon nie wskakiwał od razu do "mediów"?
---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
Aha! Jeszcze jedno...da się ustawić w skrzynce SMSowej ikonki żeby łatwiej było odróżnić co MY wysyłaliśmy a co odebraliśmy? W "starym" O.Sie ładniej to wyglądało :/
blokować można przytrzymując a albo przytrzymując na górze play. Odblokowuje się wciskając raz play, nie przechodzi od razu do galerii, może po prostu przytrzymujesz ten przycisk zamiast go wcisnąć.
W skrzynce sms da się ustawić, żeby były wyświetlane nazwy - kontaktu i twoja (do wpisania) i wtedy jest to w miarę czytelniejsze, zamiast pasków można też ustawić bąbelki, wtedy okna dialogowe twoje i rozmówcy będą w innych kolorach. Wszystko do ustawienia w opcje->sms
witam. Przeczytałem cały temat i zastanawiam się czy ktoś opracował sobie listę aplikacji które działają na OS v.5.0 ? mam os 4.6.1.272 i zainstalowane gmail, palringo i opere....Czy Ktoś może napisać który program nie będzie działać i jakim innym można by go zastąpić?
8520 to moje pierwsze bb więc zanim coś pogrzebie wolałbym mieć uszykowane nowe aplikacje na os5.
pozdrawiam
o wszystkich aplikacjach wymienionych przez ciebie są osobne tematy na forum. W każdym było napisane, czy działa z os 5 czy nie. Poczytaj jeszcze trochę to będziesz wiedział![]()