wrzućcie proszę najnowszy soft do BB8520 bo tamten link na megauploadzie nie działa...
pozdrawiam
nowy użytkownik
wrzućcie proszę najnowszy soft do BB8520 bo tamten link na megauploadzie nie działa...
pozdrawiam
nowy użytkownik
Ale ten na rapidzie działa. Eh nowy użytkowniku...
COME ON YOU SPURS!!!
Ja nie wgrywam nowych softowI na starym BB 8320, jak i na nowym. Poki dobrze chodzi,a nowe wersje zmieniaja szczegoly to po co?
![]()
Jak z działaniem 5.0.0.411 na 8520? Możemy się spodziewać że podobnie jak w 8900 i 9000 ten OS zostanie mianowany na oficjalny?
Pytam bo korzystam z 5.0.0.411 na 8900 i jestem z niego zadowolony, teraz chcę go zainstalować na innym bb w rodzinie - 8520 i ciekaw jestem jak ze stabilnością na tej platformie, to nie jest moja paletka, więc nie chcę instalować niczego co mogłoby być w jakimś stopniu wadliwe.
9780
PIN: 258c6215
Jest git. Możesz śmiało instalować.
p.s. Według stanu z dnia dzisiejszego nigdy nie będzie oficjalnego softu 5 do Gemini.
COME ON YOU SPURS!!!
a powiedzcie mi na prawdę warto instalować ten nowy soft? wprowadza jakieś konkretne zmiany do ustawień albo przyśpiesza bb czy nic rewolucyjnego?
Nie warto. Ja zmienilem na 5 od razu po kupnie. Ale teraz wrocilem w ramach testow do 4. Wydaje mi się że paletka sprawniej dziala i bateria trzyma jakby dluzej.
COME ON YOU SPURS!!!
dzięki za odpto sobie odpuszczę
A tak w ogóle to jest gdzieś jakieś porównanie OS 5 i 4.6 ?
Działam na najnowszym OS 4.6 na 8520 i jedyne do czego mogę się przyczepić to straszne mulenie w menu wyboru dzwonków/dźwięków. Jeżeli w całym sofcie jest super szybko i powiedzmy 30fps, to tam jest 3-6fps - tragedia. Dobrze, że nie muszę tego częściej zmieniać. Niemniej nawet na 8300 chodziło to jak piorun a tutaj (BB 8520 z 4.6) jak muł. Jak jest w OS 5 ?