Śmiało ściągaj 4.3, wersja desktop managera nie ma związku z wersją softu.
Śmiało ściągaj 4.3, wersja desktop managera nie ma związku z wersją softu.
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Nie ma to żadnego znaczenia bez problemu możesz upgrejtowac OS za pomocą dowolnej wersji Desktop Menagera
dzięki wielkie chłopaki za szybka odpowiedź
Witam!
mam pewien problem z podpunktem h
nie znajduje mi automatycznie nowego oprogramowania dla perły...
wyświetla mi się (po instalacji nowego oprogramowania) zwykłe menu DM.
co mam w takiej sytuacji zrobić?
proszę o pomoc
Typowy objaw nie wykonania punktu d
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
skasowałem na 100%, ale zobaczę jeszcze raz
EDIT: znów to samo, vendora nie ma i nie rozpoznaje mi nowej wersji oprogramowania. Może ktoś wie w jakim katalogu ten soft się zainstalował, bo wybrać własnego nie mogłem?
@wojtass -
1. czy na pewno masz OS do właściwego modelu, a nie np. do 8110, 8120 itp.?
2. spróbuj ściągnąć najnowszego DM
3. generalnie ściężką do OS na Windows jest:
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\xxxxxxx
a ja mam za to ciekawy problem z samą instalcja OS na PC poniewaz sciagnalem wersje 4.5.0.18 beta do mojego 8700c (bo chialem zeby dzialal mi Opera o czym juz mowilem w innym temacie) i podczas instalacji po wyborze języka coś sie tam robi i wyskakuje komunikat że "system nie został zmodyfikowany Aby dokończyć instalację później ponownie uruchom kreatora" tyle ze oczywisie ponowne uruchomienie nic nie daje POMOCY!!!!!!!!!!
Hmm to dziwne, może spróbuj na innym kompie?
Blackberry 8110
?Napisał Noko83
W takim wypadku nie wiem dlaczego na XP najnowsza wersja DM nie wykryła mojego 7290, dopiero po uruchomieniu wersji 4.2 (i niższe)urządzenie zostało wykryte.
BB 7290 > BB 8820 >prawdopopdobnie BB ?