Napisał irbis
...raczej zdrowymoje 8800 też jest znacznie szybsze od 8100, nawet po instalacji oSa szybciej się uruchamia.
Sorka za mały offtop![]()
Napisał irbis
...raczej zdrowymoje 8800 też jest znacznie szybsze od 8100, nawet po instalacji oSa szybciej się uruchamia.
Sorka za mały offtop![]()
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry Bold 9930
Też mam problem z wgraniem softu .. jestem komplet nym laikiem w pracy z BB , telefon mam od niedawna i chciałem wgrać polski soft na ktorym działałaby opera ...
gdy podłaczam BB 7290 do kompa w DM nie wyszukuje automatycznie uaktualnienia ... usunołem pliki ktore trzeba ale i tak to nie pomogło ... prosze o jakas pomoc
gdy podłaczam BB 7290 do kompa w DM nie wyszukuje automatycznie uaktualnienia ... usunołem pliki ktore trzeba ale i tak to nie pomogło ... prosze o jakas pomoc
...bo to jest do aktualizacji DM'a. Nowy OS znajdziesz tutaj, na forum. Jesli nie wiesz jak zainstalowac to zajrzyj do FAQ.
BlackBerry Bold 9930
Chyba zle sie wyraziłem ...
postpeowałem według FAQ , soft też mam z tej strony i podczas punktu h tego tutoriala DM nie znajduje nowego softa w BB
nie mozesz zainstalowac softu dlatego że tam nie ma punktu "h"![]()
BlackBerry Bold 9930
sry .. chodziło mi o f![]()
Jestem świezym uzytkownikiem BB i mam kilka pytań dotyczących ustawien sieci itp ... mogłby ktos sie odezwac na pw ??
usunąłeś plik vendor.xml ? (chyba nie, bo inaczej nie byłoby kłopotu).
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
BlackBerry Bold 9930
Usunołem ... Dlatego napisałem na forum bo postępowałem zgodnie z instrukcją a i tak nie działa :/ ..
a sprawdź czy masz IT Policy, wejdz w Opcje (Options)->Opcje bezpieczeństwa (Security Options)->Opcje ogólne (General Settings). Sprawdz czy pisze cos o uprawnieniach administracyjnych ( IT Policy).
BlackBerry Bold 9930
Nic nie jest napisane o uprawnieniach administracyjnych ...